BlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

By February 13, 2019December 15th, 2020No Comments

Gewichtsverlies operatie Istanbul

Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth.

“Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen. Nu heb ik een supersleeve gekregen, een combinatie van gastric bypass en sleeve. Het proces voor de gewichtsverlies operatie Istanbul was mij goed bevallen. Ik krijg altijd snel antwoord en ze waren altijd beschikbaar. I was erg nerveus voordat ik kwam, maar dit hebben ze goed weg kunnen nemen.

Het Hotel en ziekenhuis waren erg luxe en chic, De dokter was een hardwerkende en aardige man. Zijn Engels was erg goed. Ik heb helaas niet veel van Turkije kunnen zien, omdat ik toch wel moe was, maar ik kom zeker terug.

Ik raad FlyHealth zeker aan aan mijn vrienden en familie. Ze regelen alles van A tot Z voor je.”

before-after-gastric sleeve-1