BlogErvaringen

2 operaties in één vakantie (BBL en haartransplantatie)

By October 22, 2018October 16th, 2023No Comments
Haartransplantatie

2 operaties in één vakantie

Zo nu en dan komt het voor dat mensen 2 operaties willen doen in een vakantie. Voor sommige operaties is dit goed mogelijk om deze te combineren. Denk hierbij aan oog laseren met liposuctie of haartransplantatie met Brazilian Butt-lift.

Zo ook heeft onze lieve patiënt R. dit gedaan. Zij wou al een hele lange tijd een wat vollere billen partij ( een Brazilian Butt-lift of BBL) en een vollere haardos. Nu heeft ze ons via het internet gevonden en benaderd. Na eerste contact hebben wij haar uitgenodigd om alle opties te bespreken in ons kantoor in Leiden.  Tijdens dit gesprek heeft er ook een video consult plaats gevonden met de uitvoerende arts. Dit gaf haar een heel zeker gevoel.

Zij ging naar huis om dit te bespreken en korte tijd hierna heeft ze besloten om ervoor te gaan.  Op naar een volle billenpartij en haardos.

Istanbul

Toen was de dag daar. Tijd om naar Istanbul te gaan. Op moment dat ze was aangekomen stond het welkomstcomité van FlyHealth haar op te wachten. Zij brachten haar naar haar 5 -sterren hotel in het centrum. Zij was overdonderd over hoe mooi en goed dit hotel was. Eten was heerlijk en er was zoveel keuze. De bediening van dit hotel was goed en vriendelijk.

Toen was de dag aangekomen voor de Brazilian Butt-lift ( BBL), begeleidt door de host van FlyHealth is haar alles uitgelegd door de uitvoerende arts hoe het te werk zou gaan.

Zij vond de arts ontzettend behulpzaam en zorgend voor zijn patiënten. Als er maar iets was kwam hij langs om te kijken wat er was en hoe het gaat. Elke dag was er een soort mini-check-up van de arts zelf. Dit gaf haar zo’n goed gevoel.

En toen moest er nog even een volle haardos worden gedaan. Dit ging ook heel goed. De kliniek was heel schoon en de dames die daar werkte waren heel behulpzaam. Als het even niet ging of als ze iets nodig had werd dat geregeld voor haar.  Al met al had een prima tijd in Istanbul en is FlyHealth heel erg dankzaam voor de services die hebben aangeboden

Ervaringen

liposuctieBlogErvaringen

Het wegzuigen van vet (liposuctie)

Deze dame is onlangs bij ons langs geweest in Turkije voor een het wegzuigen van vet. Alles is goed gegaan en het resultaat mag er zeker al zijn. Wij staan altijd klaar voor onze patiënten zowel in Nederland als in Turkije.…
flyadmin
September 30, 2021