BlogErvaringen

Onze Belgische patient heeft haartransplantatie gedaan

By October 22, 2018No Comments
Haartransplantatie

Yves – Tijd voor een nieuw stijl

Onze meest recente patiënt voor een haartransplantatie Istanbul was dhr  Y.

Hij heeft een zware tijd achter de rug in zijn privéleven en vond het tijd dat hij iets voor zichzelf moest gaan doen. Hij heeft besloten om een stijl aan te meten.

Om met zijn nieuwe stijl te beginnen heeft hij op het internet gezocht voor haartransplantaties en heeft via google FlyHealth gevonden.  Vanwege de snelle reacties en de zeer duidelijke communicatie heeft hij besloten om met FlyHealth door te gaan.

Toen het voor hem allemaal duidelijk is geworden wat hem wordt aangeboden en welke mogelijkheden er voor hem allemaal beschikbaar waren heeft hij direct geboekt.

Het tijdspad voor de haartransplantatie is maar 3 dagen, maar hij dacht, nu ik toch naar Istanbul ga, maak ik er maar toch een kleine vakantie van. Dit is namelijk mogelijk met een haartransplantatie. Na 1 dag ben je alweer beschikbaar om rond te lopen zoveel als je zelf aankunt. Dus zogezegd zo gedaan.

Istanbul tijd

De dag was daar dat hij naar Istanbul gaat. Lekker ontspannen gevlogen naar Istanbul toe, opgehaald door de privéchauffeurs van FlyHealth en gebracht naar het centraal gelegen hotel. Hij vond dit mooi en fijn hotel, met genoeg winkels in de omgeving en activiteiten om jezelf bezig te houden.

De operatie dag was aangebroken. Opgehaald door de host en tijdens het intakegesprek is alles uitgelegd hoe zijn nieuwe haarlijn zal worden en wat er allemaal gaat gebeuren.

Het was een lange operatie van 7 uur, maar het gaf hem een goed gevoel.

De dag er na had hij nog een zwaar hoofd van de verdoving en kon hij goed voelen dat er iets was gebeurd, maar dat weerhield hem niet om er lekker op uit te gaan. Samen met de host heeft hij een stadstour gedaan en heeft goed genoten van alles wat Istanbul hem kon bieden, van diverse moskeeën tot aan de kruidenbazaars.

In zijn eigen woorden:

Alles is top in orde en ik zal FlyHealth zeker aanraden bij mijn vrienden

Ervaringen

liposuctieBlogErvaringen

Het wegzuigen van vet (liposuctie)

Deze dame is onlangs bij ons langs geweest in Turkije voor een het wegzuigen van vet. Alles is goed gegaan en het resultaat mag er zeker al zijn. Wij staan altijd klaar voor onze patiënten zowel in Nederland als in Turkije.…
flyadmin
September 30, 2021