Flyhealth-Brazilian-butt-lift

Brazilian Butt Lift

Brazilian butt lift Istanbul is een medische behandeling waarbij vet wordt verwijderd uit diverse gebieden en terug in de billen wordt gespoten. BBL behandeling kosten is ook lager in Turkije.

Brazilian Butt Lift Istanbul is ook wel bekend als BBL en kan worden gebruikt om vet te reduceren op gebieden, zoals de dijen, buik, flanken, armen, rug en benen en dit weer terug in te brengen in het gebied van de billen. BBL behandeling kosten is heel laag in Turkije.

De belangrijkste doel van deze behandeling is het hervormen van het lichaam. BBL is een gespecialiseerde vet-transfer die de billen veranderd qua vorm en afmeting zonder het gebruik van implantaten.

Een ervaren plastische chirurg verwijderd vet van probleem gebieden en plaats deze terug in de het billen gebied om zo de billen meer vorm te geven, met de resultaten die Jaren mee gaan.

Patiënten die graag een nieuw gevormd lichaam willen hebben en door middel van diëten en traditionelen gewichtsverlies methoden dit niet lukken, kunnen profiteren van de BBL- behandeling n Turkije. Ze verliezen niet alleen het hardnekkige vet, maar kunnen ook de gewenste vorm in de billen krijgen die ze graag verlangen.

De kosten van een Brazilian butt lift Istanbul Turkey

BBL behandeling kosten is ook laager als in Nederland. Turkije is momenteel erg competitief door een hoop factoren . Om de patiënten te ontzien van deze concurrentie en prijsverschillen hebben wij een totaalpakket samengesteld waarin alles zit, zoals  hotelaccommodatie, transfers, operatiekosten, hosting, vertaling services en zelfs mogelijk stadstour. U ontzorgen van allerlei extra zaken buiten de operatie is ons doel.

 

BBL procedure in Turkije

De BBL behandeling wordt uitgevoerd door middel van kleine incisies die goed verstopt worden. Eerst zal de arts een steriele vloeistof naar binnen spuiten om er voor te zorgen dat bloedingen en eventuele trauma’s te verminderen. Hierna zal hij via de kleine incisies een dunne buis naar binnen laten, hiermee zuigt hij het nodig vet weg. Het vet wordt via een infuus die verbonden is met een cannula of via een chirugische “zuiger”. Hier na wordt het verwijderde vet terug in gebracht in het billengebied. Deze operaties vinden plaats in de hoogste en volledige gekwalificeerde plastische centrums.

Herstel van een BBL

In de meeste gevallen is het herstel van een BBL zeer snel. De meeste mensen kunnen binnen enkele dagen weer aan het werk en kunnen na 2 weken hun normale routine weer oppakken. Na de operatie is het mogelijk dat uw zewellingen, blauwe plekken en wat pijn gevoel kan hebben voor een paar weken. Het is echter per persoon afhankelijk hoe het herstel kan lopen. De ene patient haalt meer vetcellen weg dan de ander .

Onze specialist zal met u overleggen wat uw wensen en of deze haalbaar zijn en wat u kunt verwachten na de operatie en hoe u het beste uw nieuwe lichaam het beste in de nieuwe vorm kan houden.

Bekijk reviews en ervaringen van klanten van FlyHealth.