BlogHaartransplantatie

Fabels over haar dat je niet moet geloven

By August 20, 2015April 11th, 2022No Comments

hair care

Haarverzorging

Een heleboel dingen zijn gezegd over haarverzorging, dat is een belangrijk onderdeel van de gelaatsuitdrukking. Het is echter moeilijk te begrijpen wat waar is en wat een totale leugen is.

Laten we beginnen bij een aantal populaire overtuigingen en u ontdekt welke waar zijn.

Geloof # 1: Het nemen van het grijze haar zal helpen u 2 volwassen haren op zijn plaats.

Dit geloof is een beetje waar omdat één grijs haar betekent dat u meer grijze haren zal hebben. Dus uw grijs haar uittrekken gewoon om van het grijze af te geraken is niet zo behulpzaam

Trek uw grijze haren niet uit, dit zal zwakker haar creëren als je het agressief uitrekt en zal er uiteindelijk voor zorgen dat je haargroei stopt. Als u geen grijze haren op je hoofd komen, dan is het tijd om naar een specialist bellen en vragen om een afspraak te maken.

Geloof # 2: Om uw haarverzorging te houden, moet je het 100 keer per dag poetsen

Er zijn geen echte haarverzorging over dit geloof. In feite, het te veel borstelen van uw haar kan de cuticula  ( beschermd je haar ) van uw haar beschadigen. Gebruik de borstel om uw knopen uit uw haar te halen. Als u overdrijft zal je afzien.

Geloof # 3: Vaker je haar trimmen vaker zal als resultaat meer haargroei betekenen

Helaas, trimmen heeft geen invloed op de haargroei. De groei gebeurd in de hoofdhuid en trimmen heeft daar geen invloed op. Haar specialisten adviseren dat u uw haar laat knippen na 6 weken tot 2 maanden, om ze allemaal even groot te maken. Als u uw haar op gelijke grootte laat knippenis uw haar dunner.

Geloof # 4: Shampoo kan haaruitval veroorzaken

Dit is niet waar. De meeste mensen denken dat shampoo wordt geassocieerd met haaruitval. Als u het wassen van uw haar mindert gewoon om uw haar te redden, dan zal dit er voor zorgen dat de olie zal opbouw en vertraagd de haargroei. Volgens de Journal of CosmeticDermatology zal het toevoegen van essentiële oliën zoals lavendel, kan tea tree of rozemarijn haargroei te stimuleren.

Geloof # 5: Foamy shampoos reinigt uw haar beter.

Veel mensen denken dat schuimende shampoos beter zijn dan gewone shampoo. Schuimende shampoos heeft sulfaten binnen en dat kan ontkleuring veroorzaken wanneer u uw haar verft. Gezondheidsorganisaties stelt dat sulfaat veilig is, maar sommige onderzoekers suggereren dat schuimmiddel het risico op kanker kan verhogen.

Geloof # 6: Was je haar om de twee dagen

Iedereen heeft verschillend haar. Om te beslissen of u het nodig vindt hebt om uw haar te wassen, controleer dan of je olie op je haarwortels hebt. Sommige mensen kunnen te droog haar hebben en zij kunnen ervoor kiezen hun haar meer of minder vettig te laten zijn om te wassen.

Geloof # 7: Het gebruik van een hoed kan haaruitval veroorzaken

Dit is niet waar. Haaruitval of kaalheid is normaal genetica. Andere redenen die bijdragen aan haaruitval zijn stress en een hoog niveau van testosteron. Als u de eerste tekenen van haaruitval hebt gezien, moet udie niet verbergen onder een hoed. Sommige medicijnen zoals minoxidil of Rogaine kan helpen bij het voorkomen van haaruitval.

Geloof # 8: Het gebruik van een handdoek om je haar te drogen

Dit geloof is niet waar. Met behulp van een handdoek om je haar te drogen na het bad kan haarbreuk bevorderen. In plaats van te wrijven in u haar met een handdoek, moet u deze gebruiken om uw haar zacht te knijpen en vervolgens met een grove kam kammen om het overtollige water uit uw haar te verwijderen.

Geloof # 9: droge hoofdhuid is de reden voor roos

Vette hoofdhuid is de echte reden voor het hebben van roos. Roos is een soort gist die meer vette gebieden laat groeien. Vanwege dit, het wassen van uw haar mindert dan uw gebruikelijke routine en dat kan de roos verhogen. Om van roos af te komen, is het verstandig om roos shampoo te gebruiken voor haarverzorging.

FlyHealth Medical Travel Blog

Blog

Linda’s Transformatieve reis met FlyHealth

Linda's transformatieve reis met FlyHealth: armlift, borstlift en buikwandcorrectie Linda's reis naar een zelfverzekerdere versie van zichzelf begon met FlyHealth, een toonaangevend medisch toerismebedrijf in Turkije. Ze onderging drie grote ingrepen: een armlift, een borstlift en een buikwandcorrectie. Linda deelde…
flyadmin
July 16, 2024
Blog

Mommy Makeover: Word Weer Verliefd op Jezelf

Mommy Makeover: Word Weer Verliefd op Jezelf Moederschap is een van de mooiste ervaringen in het leven, maar het kan leiden tot enkele veranderingen in ons lichaam. Bij Flyhealth bieden we een "Mommy Makeover" pakket aan om moeders zich weer…
flyadmin
July 2, 2024
Blog

Uitmuntende Neuscorrectie met FlyHealth in Turkije

Uitmuntende Neuscorrectie met FlyHealth in Turkije Neuscorrectie, ook bekend als esthetische neuschirurgie, is al lange tijd een populaire chirurgische ingreep om het esthetische uiterlijk van velen wereldwijd te verbeteren. Turkije, met zijn expertise en technologische infrastructuur op dit gebied, staat…
flyadmin
June 24, 2024