Borstverkleining voor en na foto’s

Sommige vrouwen hebben genetische aanleg voor grote borsten. Misschien heb jij dat, en ben je daarom op deze pagina. In de loop van de jaren zal de natuurlijke elasticiteit van de borsten vervagen, wat resulteert in hangende borsten. Vrouwen kunnen er dan voor kiezen om een borstverkleining te ondergaan. Dit fenomeen hangt van meerdere factoren af en borsten kunnen ook door allerlei factoren slapper gaan hanger. Vaak verdwijnt de vulling aan de bovenkant. Hierdoor wordt de borst niet goed ‘gevuld’. Dit heeft veel impact op het zelfbeeld van een vrouw. Ook haar postuur wordt hierdoor beïnvloed. Vrouwen die van jongs af aan al grote borsten hebben, vertonen vaak een slecht lichaamspostuur. Hierdoor hangt de rug voorover en staan de schouders naar binnen gedraaid.

Vrouwen kunnen er dan voor kiezen om een borstverkleining te ondergaan. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke elasticiteit van de borst hersteld wordt. Zo oogt het gezonder en mooier. Waarschijnlijk ondergaan vrouwen deze cosmetische ingreep vaak voor esthetische doeleinden.

Welkom bij de borstverkleining voor en na foto’s operaties van FlyHealth. Alle foto’s zijn gemaakt en met toestemming van patiënten die door ons behandeld zijn. Dit zijn echte patiënten met echte resultaten. Geen van deze resultaten zijn veranderd om een andere beeld te geven. Dit zijn de werkelijke resultaten van de ingrepen die wij doen.

Hoe werkt een borstverkleining?

Een borstverkleining (ook wel borstreductie genoemd) is een cosmetische ingreep. Hierbij wordt het volume van de borst door de cosmetische chirurg verkleind. Dit gebeurt door weefsel uit de borsten van de patiënt te verwijderen. Bij de meeste technieken wordt ook huid verwijderd en de tepelhof naar boven verplaatst zodat de vorm van de borst verbetert. Door deze ingreep zal het resultaat zijn dat de borsten minder hangen en meer gaan ‘staan’. Vanwege dit effect wordt vaak ook gesproken van een borstversteviging. Een litteken is onvermijdelijk. Daarom zal onze chirurg deze zo goed mogelijk wegwerken.

Hoe herstel ik na een borstverkleining?

Herstellen na een borstverkleining is persoonsgebonden. In de eerste week na de operatie wordt het afgeraden om zwaar lichamelijk werk uit te voeren. Dit bevordert het revalideringsproces. Na ongeveer twee weken zijn dagelijkse werkzaamheden weer uit te voeren. Echter is fysieke zware inspanning weer na 6 weken mogelijk. Raadpleeg altijd je arts bij twijfel en luister ook vooral naar je lichaam. Geef jezelf de tijd om zo goed mogelijk te revalideren voordat je fysiek zware inspanning vereist van je lichaam. Als gevolg hiervan behoudt je een zo goed mogelijk resultaat.

Een borstverkleining is een cosmetische operatie waar vrouwen vaak door esthetische doeleinden voor kiezen. Het draagt veel bij aan de verbetering van het zelfbeeld en vrouw kan er erg lang plezier van hebben. Daarnaast kan het postuur aanzienlijk verbeteren. Dit is al te zien gedurende het revalideringsproces. Daarom kan een beter postuur aangehouden worden.

Borstverkleining bij FlyHealth

Onze professionals staan paraat om jou te voorzien van diepgaand advies bij het ondergaan van een borstverkleining. De onderstaande foto’s zijn gepubliceerd met de goedkeuring van patiënten die een borstverkleining hebben ondergaan bij FlyHealth. Deze borstverkleining voor en na foto’s zijn niet bewerkt zodat jij een goed beeld krijgt van wat cosmetische chirurgie voor jou kan betekenen. Mocht je meer informatie lezen over een borstverkleining lees je hier meer of neem vrijblijvend contact met ons op.

FlyHealth Voor en Na fotogalerij

(*to try and maintain patient confidentiality, identifying tattoos, marks, and facial features may have been altered or obstructed)