Borstlift

Naarmate je als vrouw ouder wordt, gaat de zwaartekracht tegen je werken. De natuurlijke elasticiteit van de borsten zal vervagen, wat resulteert in hangende borsten. Borstlift is een oplossing. Dit fenomeen hangt van meerdere factoren af en borsten kunnen ook door allerlei factoren slapper gaan hanger. Vaak verdwijnt de vulling aan de bovenkant, waardoor de borst niet goed ‘gevuld’ wordt. Dit heeft veel impact op het zelfbeeld van een vrouw, maar ook haar postuur. Door hangende borsten zal je een incorrect postuur aanhouden om het hangende gewicht, mits je geen BH draagt, te verdragen.

Daarnaast werkt een BH ook averechts, omdat deze ook nog eens de natuurlijke spieren van de borst verslappen. Ook een dieet kan impact hebben op de cupmaat van een vrouw, waar bij flink afvallen een significant verschil opgemerkt kan worden bij de borsten. Bij hangborsten kom je wellicht in aanmerking voor cosmetische chirurgie.

Welkom bij de fotogalerij met foto’s van Voor en Na de operaties van Flyhealth. Alle foto’s zijn gemaakt en met toestemming van patiënten die door ons behandeld zijn. Dit zijn echte patiënten met echte resultaten. Geen van deze resultaten zijn veranderd om een andere beeld te geven. Dit zijn de werkelijke resultaten van de ingrepen die wij doen.

Wat is een borstlift?

Een borstlift is een cosmetische behandeling waarbij de chirurg operatief de elasticiteit van de borst herstelt waardoor het hangen van de borst geminimaliseerd wordt. Een borstlift wordt over het algemeen uitgevoerd bij gezonde vrouwen voor esthetische doeleinden. Sommige mensen vinden grotere, ronden borsten aantrekkelijker. De chirurg zal accuraat te werk moeten gaan om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.

Hoe werkt het?

Een borstlift is een cosmetische ingreep. In de volgende paragrafen zal duidelijk worden hoe het in zijn werking gaat.

De cosmetische chirurg maakt nauwkeurige incisies in de borst en rondom de tepel. Daarna wordt overtollig huid verwijderd, de tepel verplaatst naar een nieuwe positie en het borstweefsel herverdeeld. De chirurg heeft ook de mogelijkheid, mocht de patiënt dit willen, direct kijken naar de symmetrie van de borsten. De intensiteit van de operatie kan per borst verschillen, mocht de symmetrie herstelt willen worden. Zo kan een zo natuurlijk mogelijk resultaat worden behaald, waar de symmetrie hersteld is en de littekens zijn weggewerkt. Een litteken is onvermijdelijk, maar onze chirurg probeert deze zo goed mogelijk weg te werken.

Herstellen na een borstoperatie is persoonsgebonden. In de eerste week na de operatie wordt het ten strengste afgeraden om zwaar lichamelijk werk uit te voeren, ter bevordering van het revalideringsproces. Na ongeveer twee weken zijn dagelijkse werkzaamheden weer uit te voeren, maar pas na zes weken is fysieke zware inspanning weer mogelijk. Raadpleeg altijd je arts bij twijfel en luister ook vooral naar je lichaam. Geef jezelf de tijd om zo goed mogelijk te revalideren voordat je fysiek zware inspanning vereist van je lichaam, om een zo goed mogelijk resultaat te behouden.

Een borstvergroting is een cosmetische operatie waar vrouwen vaak door esthetische doeleinden voor kiezen. Het draagt veel bij aan de verbetering van het zelfbeeld en vrouw kan er erg lang plezier van hebben.

Borstlift bij FlyHealth

Onze medische chirurgen staan paraat om jou te voorzien van diepgaand advies bij het ondergaan van een borstoperatie. Deze foto’s zijn gepubliceerd met de goedkeuring van patiënten die een borstlift hebben genomen bij FlyHealth. Deze foto’s zijn niet bewerkt, zodat jij een goed beeld kunt krijgen van wat cosmetische chirurgie van FlyHealth voor jou betekenen kan.

Wij nodigen je uit contact met ons op te nemen en vraag gratis advies aan.

FlyHealth Voor en Na fotogalerij

(*to try and maintain patient confidentiality, identifying tattoos, marks, and facial features may have been altered or obstructed)