BlogErvaringen

Blije Patienten van Flyhealth

By August 31, 2019March 20th, 2023No Comments

Via aanbevelingen van vrienden en familieleden benaderen patiënten ons die interesse hebben in operaties in Turkije.

Een borstvergroting was een lang gekoesterde wens van K.H. uit Engeland. Vanuit de vele mogelijkheden die zij kon kiezen heft zij gekozen voor FlyHealth, omdat ze hier het beste gevoel bij had. Het verblijf, de operatie en de service was allemaal goed geregeld hierdoor werd haar tijd in Istanbul meteen onvergetelijk. Via Instagram raadde zij FlyHealth aan, aan al haar volgers

Dunner wordend haar was al een lange tijd een zorg voor D.G. uit Engeland, hij is een van blije patienten. Hij is een professionele voetballer en zijn uiterlijk is een belangrijk ding voor hem. De operatie duurde 7 uur en hij voelde zich heel erg op zijn gemak en was al meteen verliefd op de dichtheid van de reeds getransplanteerde haren. “Van start tot eind alles was in de puntjes goed geregeld bij FlyHealth”zegt hij op zijn Instagram account.

Werkend in de internationale financiële wereld, T.T.K uit Nederland is erg gehecht aan zijn uiterlijk, hij is ook een van onze blije patienten. Hij gaat veel naar de sportschool volgt een goed dieet, maar op een aantal plekken lukte hem het niet om vet weg te krijgen. Hij besloot daarom een liposuctie te ondergaan in Istanbul.  Hij was zeer tevreden over het eind resultaat.

Wilt u ook een van deze blije patiënten worden, neem dan snel contact met ons op om te zien wat FlyHealth voor u allemaal in petto heeft.

Heeft u een behandeling in gedachte? Bent u op zoek naar een geschikte oplossing?

U weet al wat voor soort behandeling u zou willen hebben, maar u heeft bedenkingen of weet niet wat de beste oplossing voor u is. Neem nu contact met ons op om een persoonlijke patiënt-coördinator toegewezen te krijgen. Na het eerste contact met uw patiënt-coördinator zullen u speciale oplossingen worden aangeboden.

Neem nu contact met ons op! Veel tevreden mensen zijn u voorgegaan!
e-mail: info@flyhealth.nl WhatsApp: 0686078924

Neem nu contact met ons op!