Blog

FUE is “De huidige gouden standaard voor haartransplantaties”

By April 25, 2022May 6th, 2022No Comments

Wat moet u weten als u het overweegt?

Wat is een Graft?

De term graft, die vaak wordt gebruikt bij haartransplantatie, verwijst naar de stukjes weefsel die uit het donorgebied van de persoon die een haartransplantatie wil ondergaan, worden genomen en klaargemaakt om te worden getransplanteerd in het kalende gebied. In het graft zitten haarfollikels en wat huid. Er zijn verschillende soorten grafts, afhankelijk van de hoeveelheid huid die het bevat en het aantal haarfollikels.

Over het algemeen kunnen dubbele, drievoudige en vijfvoudige haarfollikels worden gevonden in de grafts die uit het donorgebied tussen de twee oren worden gehaald.

Opgemerkt moet worden dat het aantal grafts niet hetzelfde is als het aantal haarfollikels. Het belangrijkste bij haartransplantatie is dus niet hoeveel grafts er getransplanteerd worden, maar hoeveel haarfollikels er in de te transplanteren grafts zitten.

Hoeveel grafts kunnen er in de eerste sessie worden getransplanteerd?

De graft is de naam van het gebied waar zich een kleine hoeveelheid huid bevindt samen met de haarfollikels. Er zitten ongeveer 2-3 haarstrengen in een graft. Bijvoorbeeld, 2000 grafts betekenen 4000-6000 haarfollikels. Voor de haartransplantatie wordt de graft berekend door de specialisten en wordt bepaald hoeveel grafts de persoon nodig heeft. Vervolgens wordt een graft genomen uit het donorgebied achter op het hoofd, tussen de twee oren, om aan deze hoeveelheid te voldoen, en deze wordt overgebracht naar de kale gebieden.

Om een natuurlijk uiterlijk te krijgen, mag het aantal grafts dat per vierkante centimeter moet worden getransplanteerd niet onder een bepaald aantal komen. 25 tot 30 grafts per vierkante centimeter zijn ideaal en de ideale efficiëntie kan worden bereikt door de arts die de transplantatie uitvoert en zijn team. Aan de andere kant, als deze frequentie wordt gerealiseerd of eronder ligt, hangt uw verwachting van dichtheid, het uiterlijk dat u nastreeft ook af van de efficiëntie van uw donorgebied.

In een normale hoofdhuid zijn er 180-200 grafts per vierkante centimeter. Haartransplantatie is erop gericht dit aantal te vangen. Als het kalende gebied groot is, kan 30-40% minder dan dit aantal worden geplant. Want kaalheid treedt op wanneer ongeveer 50% van het haarvolume in het kalende gebied verloren gaat. Als het verlies meer dan 50% is, lijkt de kaalheid nu duidelijk. De reden waarom de getallen in deze berekeningen niet duidelijk zijn, is dat de structuur van de haren van persoon tot persoon verschilt. Afhankelijk van de haarstructuur neemt de zichtbaarheid van de onderliggende huid toe of af.

Ook de haarvezel en hoofdhuidstructuur van de persoon zijn bepalend voor het nemen en berekenen van grafts. Als er bijvoorbeeld 4000 grafts nodig zijn, moet u begrijpen dat er ongeveer 9000-12000 haarfollikels bij u getransplanteerd zullen worden. Per sessie kunnen maximaal 6000 grafts (12.000-18.000 haren) worden getransplanteerd. Het ideaal is niet meer dan 5000 grafts. Omdat er bij overschrijding een risico op necrose bestaat.

Lees en kijk: Onze patiënt geeft antwoorden op de veelgestelde vragen

Haartransplantatie bij FlyHealth

Dedeman Hotel

Dedeman Istanbul Hotel heeft een 5-sterrenlocatie en ligt op 1,5 kilometer van Cevahir en op 1,7 kilometer van Yildiz Park and Palace. Het is continu in gebruik met 24-uurs roomservice en een 24-uurs receptie. Er zijn speciale kamers beschikbaar voor niet-rokers en mindervalide gasten die in Dedeman Istanbul Hotel verblijven. U kunt gratis gebruikmaken van high-speed internet in het hotel. Het hotel biedt een bagageservice en heeft ook een eigen parkeerterrein. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, een fitnessruimte, een schoonheidscentrum, rustige kamers en vergaderzalen. Room service, wasservice, en kinderopvang aangeboden door het hotel staan altijd tot uw dienst. Alle standaardkamers van het Dedeman Istanbul Hotel, met een capaciteit van 325 kamers, zijn uitgerust met een minibar, een waterkoker, een haardroger, een airconditioner, een verwarming en een bureau. De badkamers zijn uitgerust met een bad, douche, en speciale toiletartikelen. Bovendien beschikken de kamers over telefoon, televisie en satellietontvangst. Huisdieren zijn in het hotel niet toegestaan en het hotel richt zich op gasten van alle leeftijden.

VIP Transfers

Met onze VIP transfer service brengen wij u naar uw hotel zodra u van de luchthaven stapt. Daarna brengt onze transporter u over alle wegen op weg naar de kliniek en op de terugweg.

Haartransplantatie Turkije

Geneesmiddelen en Nazorgproducten

Set One: reistas voor gewone haartransplantatie verband

Het bevat twee crèmes van 100 ml en een shampoo, die in de handbagage kunnen worden meegenomen. Op die manier worden de producten van de patiënten die volgens de reisregels aan boord van het vliegtuig gaan, niet uit hun handen genomen en hoeven zij zich geen zorgen te maken over hoe zij hun haar moeten wassen wanneer zij naar hun land terugkeren.

Bekijk haartransplantatie met alle stappen: 

Set Twee: Haarcocktail voor 3 maanden gebruik

Het is een geavanceerd product dat is ontwikkeld om in de kortste tijd de beste resultaten te bereiken. Zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen bevat elke flacon uitsluitend zuivere werkzame stoffen. Het helpt de haargroei te stimuleren en uw nieuwe haar te herstellen. Met deze producten wordt uw transplantatie een succes.