BlogHaartransplantatie

Haarverlies, een irritant verschijnsel

By January 17, 2019April 4th, 2020No Comments

Vrouwen haartransplantatie

Het geeft iedereen een identiek karakter, het is duidelijk zichtbaar en makkelijk aanpasbaar. Wat is het , het is je haar, je kapsel. Het geen wat je een uitstraling kan geven, vrouwelijk, mannelijk verleidelijk, sportief of klassiek. Maar niet iedereen heeft een volle bos haar. Door verschillende oorzaken verliezen mensen de volle bos haar, of het nu dunner wordend haar is of haarverlies door een ziekte of erfelijkheid. Dit is iets wat mensen niet graag willen. Als men hierover nadenkt dan denken ze dat dit alleen bij mannen voorkomt, maar ook bij vrouwen komt dit voor en het is zelfs voor vrouwen erger dan voor mannen, want een mooie volle bos lang haar is een deel van de vrouwelijkheid. vrouwen haartransplantatie is belangrijk.

Het is bekend dat er vele verschillende technieken zijn voor haartransplantaties voor mannen. Een onderdeel hiervan is dat het hele hoofd getrimd dien te worden. Dit is iets waar vrouwen niet op zitten te wachten, maar er zijn nu ook technieken beschikbaar op de markt waarbij vrouwen geholpen kunnen worden. Door alleen een klein stukje haar van het donorgebied weg te scheren kunnen nieuwe haartjes worden geoogst om zo op de kale plekken tussen het bestaande lange haar te worden getransplanteerd. Hierdoor kunnen de vrouwen hun lange haar blijven behouden. Deze techniek wordt ook beheerst bij de kliniek van FlyHealth.

Veel mannen uit de hele wereld gaan wekelijks naar Istanbul toe om hun haar te laten transplanteren. Zo ook vele bekende Nederlandse mannen denk maar aan Najib Amhali, Arie Boomsma en Wesley Sneijder, maar nu gaan ook bekende Nederlandse vrouwen naar Istanbul toe om dit te doen. Dus de taboe om het te laten doen is wel verdwenen. Maar niet iedereen kan de prijzen betalen die de bekende Nederlanders er voor neerleggen. FlyHealth biedt u goedkopere prijzen voor een haartransplantie in Istanbul, Turkije. Dus wilt u hetzelfde resultaat als de bekende Nederlanders maar dan voor een goedkopere prijs neem dan snel met ons contact op.