BlogPlastische Chirurgie

FlyHealth Aftercare : Met een goed gevoel naar huis

By July 11, 2017November 20th, 2017No Comments

We hadden het genoegen om met Imane, uit Nederland, te spreken na haar borstvergroting in Turkije. Als 19-jarige was ze niet tevreden met de grootte van haar buste en dacht er dus aan om een borstvergroting te nemen. Ze noemde zichzelf een beetje jong om aan een borstvergroting te denken, maar haar gedachte was erop vastgezet, en wie wil er nu niet van lichamelijke complexen af zijn.

FlyHealth

Ze had gehoord van een vriendin van haar dat borstvergroting in Turkije van goede kwaliteit zijn en goedkoper zijn. Imane ging op research op het internet en kwam zo bij FlyHealth terecht. Toen ze de website zag was ze reeds verrast over hoe professioneel het er uitzag en toen ze verder ging kijken naar de reviews was ze volledig verkocht. Vooraleer ze naar Turkije kwam had ze een gesprek over de telefoon en werd haar gezegd dat ze een goede kandidate zou zijn voor een borstvergroting Turkije. Imane had ook contact met FlyHealth via Whatsapp en email waar ze alle vragen die ze had kon stellen en deze werden zo spoedig mogelijk beantwoord.

Turkije

Wanneer ze in Turkije aankwam had ze even moeilijkheden met het vinden van haar chauffeur, maar vond hem snel genoeg, er was dan ook zo veel volk aan de aankomst van de luchthaven. Hij bracht haar naar haar nieuwe hotel, want op de dag dat ze vertrek werd ze door Flyhealth benaderd dat vanwege een kapotte airconditioning ze naar een andere hotel is gebracht. Vanwege het warme weer in Istanbul is een airconditioning echt nodig.

Procedure

Voordat de echte procedure startte had ze een gesprek met de chirurg die haar alles uitlegde over wat er zou gebeuren, wat ze kon verwachten en hoe het achteraf zou verlopen.

De dag van de operatie was aangebroken en ze kwam eruit met een opgelucht hart en een zeer grote tevredenheid dat ze voor een borstvergroting in Turkije had gekozen. Ze zou FlyHealth zeker en vast aanbevelen aan haar vrienden en familie. Imane zei ons dat ze niet alleen zeer tevreden is over de operatie en expertise van de chirurg en medisch personeel maar ook dat ze zeer tevreden is over de organisatie van het hele gebeuren. Alles was tot in detail georganiseerd en als er een klein probleempje optrad, zoals de airco die niet aanwezig was, werd dit meteen zonder problemen verholpen.

Istanbul

Imane verteld ons met heel veel enthousiasme dat ze zelfs de tijd had om een dag rond te wandelen in het prachtige Istanbul. Het lekkere eten ze heeft gegeten, een beetje sightseeing, rondwandelen in de straatjes. Het was een mooie extra voor haar om niet alleen in een prachtig land te zijn voor een operatie maar er toch ook nog een beetje van te kunnen genieten.