Bent u niet tevreden met uw gewicht? Wij hebben voor veel mensen de oplossing gevonden: Een maagverkleinende operatie in Turkije.

Ga weer van het leven genieten

Niet tevreden zijn met uw gewicht kan zeer emotioneel zijn. Niet alleen vermoeiend, maar zelfs moeilijk om weer zelfvertrouwen terug te vinden. Dit wil u graag veranderen om weer ten volle te kunnen genieten van het leven.

Als u met moeilijke diëten en beweging nog niet het gewenste resultaat heeft gehaald, dan kunnen wij u misschien helpen. Een maagverkleining heeft voor veel mensen de oplossing gebracht. Het beste voor u is dan misschien ook wel deze maagverkleinende operatie. Daarom zoeken veel mensen ook naar ‘Maagverkleining Turkije‘. Wij vertellen u graag waarom dit zo is.

De beste maagverkleinende operaties vind u in Turkije

Onze klinieken voor maagverkleining in Turkije zijn nationaal erkend. Bij de gespecialiseerde gewichtsverlies programma’s worden alleen de nieuwste technieken gebruikt om obesitas tegen te gaan.

De Gastric-Sleeve Surgery (letterlijk vertaald: maagverkleining operatie) wordt door een multidisciplinair team uitgevoerd. aan Elke chirurg is gecertificeerd door de medische raad. De chirurgen zijn gespecialiseerd in bariatrische operatie. Dit zijn bijvoorbeeld de operaties waarbij een maagballon wordt geplaatst. Onze chirurgen staan bekend om de perfecte bariatrische operatie op een veilige en efficiënte manier tot stand te brengen.

Groot voordeel: lage kosten maagverkleining in Turkije

Naast het voordeel van de zeer ervaren en deskundige chirurgen, is natuurlijk de prijs een groot voordeel. De kosten voor maagverkleining in Turkije zijn veel lager dan bijvoorbeeld in Nederland.

Op maat gemaakt

Naast het feit dat de maagverkleining uitgevoerd in  Turkije voor meer mensen toegankelijk is, wordt er heel persoonlijk gekeken naar jouw situatie. Obesitas is een zeer complexe en een chronische aandoening. Daarom hebben de chirurgen in Turkije een op maat gemaakte behandeling ontworpen. Dit is voor iedere patiënt die de operatie voor een maagverkleining ondergaat.

Het beste resultaat

Met deze persoonlijke behandeling zal de patiënt het beste resultaat hebben. Patiënten met chronisch gerelateerde, of ongerelateerde, obesitas krijgen toegang tot gerespecteerde specialisten voor diabetes, hartaandoeningen, spijsverteringsstoornissen en andere aandoeningen. Lees nu ook over de ervaringen van onze klanten.

Uitstekende zorg in Turkije

De maagverkleining chirurgie in Turkije gaat gepaard met de grootste zorg en nazorg in een warm en medelevende omgeving. Het is een grote en levens-veranderende beslissing om een gewichtsverlies operatie aan te gaan. Dat is ook de reden waarom onze specialisten u zullen bijstaan tijdens elke stap van de procedure. Hierdoor zult u gemakkelijker aan uw nieuwe en gezondere levensstijl gaan wennen.

Geschikte kandidaten voor de maagverkleining

Een belangrijke vraag is natuurlijk wanneer u een geschikte kandidaat bent voor een maagverkleinende operatie in Turkije. Natuurlijk wordt er gekeken welk resultaat er is geboekt met niet operatieve behandelingen. Hierbij moet u denken aan diëten en bewegen. 

Bariatrische operatie in Turkije biedt uitkomst

Voor diegene die een obesitas gerelateerde aandoening hebben, kan een bariatrische operatie in Turkije de enige mogelijkheid zijn om weer gezond door het leven te kunnen gaan. Gelukkig hebben onze chirurgen alle vele mensen weer blij kunnen maken.

Wie komt in aanmerking voor deze operatie?

Voordat u een maagverkleinende operatie in Turkije ondergaat, moet u eerst vaststellen of u al dan niet een geschikte kandidaat bent.

Een mogelijke manier om vast te stellen of u een geschikte kandidaat bent, is door uw BMI (Body Mass Index) te bepalen.

Een geschikte kandidaat voor een batriatrische operatie zou een BMI moeten hebben van meer dan 3o. Als volgende punten op u van toepassing zijn, bent u hoogstwaarschijnlijk een geschikte kandidaat:

  • U heeft een BMI van meer dan 30 en u heeft een obesitas gerelateerde aandoening of een hoge bloeddruk
  • U heeft niet-chirurgische behandelingen ondergaan, zoals diëten en bewegingen (zoals sporten), maar geen van deze hadden het gewenste resultaat
  • U heeft realistische verwachtingen van een gewichtsverlies operatie en bent toegewijd om uw levensstijl te veranderen om een resultaat van lange-termijn te verkrijgen

weight-loss-treatment-1

De maagverkleinende operatie Turkije uitgelegd

Wij vertellen graag wat deze operatie precies inhoudt. Maar misschien is wel het makkelijkst om gewoon contact met ons op te nemen. Wij willen graag al uw vragen beantwoorden.

Daarnaast hebben we verschillende artikelen geschreven die over de maagverkleining gaat, en natuurlijk specifiek over deze operatie in Turkije:

Hieronder kunt u lezen hoe de maagverkleining precies in zijn werk gaat:

Gastric-sleeve ( Maagverkleining)

De ‘gastric-sleeve’ is een veilige en effectieve maagverkleinende operatie in Turkije die speciaal is ontwikkelt voor patiënten met een extreem overgewicht of obesitas.

Tijdens de gastric-sleeve operatie wordt er 85% van de maag weggehaald en wordt er een cilinder of mouw-achtige maag, met verminderde capaciteit, gecreëerd.

Moderne operatie

Het gebruik van een minimaal invasieve techniek, de zogenaamde laparoscopie, is één van de belangrijkste voordelen van hoe een gastric sleeve wordt uitgevoerd. Deze techniek voorkomt het moeten maken van grote insnijdingen van de spieren. Laparoscopie is veiliger en de patiënt ervaart aanzienlijk minder postoperatieve pijn. De heling en herstel gebeurd in slechts enkele dagen.

Maagoperatie

Gedurende de gastric sleeve operatie blijven de uitlaatklep en de maagzenuwen intact en de maag blijft functioneel. In tegenstelling tot andere maagoperaties zoals de Maagband operatie, is de gastric-sleeve onomkeerbaar.

Maagfuncties blijven behouden

Er zijn geen voedselbeperkingen of speciale diëten die de patiënt na de operatie moet volgen, omdat de nieuwe maag blijft functioneren als voorheen. De gastric-sleeve is bewezen succesvol te zijn aangezien de patiënten een verzadigd gevoel hebben na het consumeren van kleinere porties voedsel.

Minder hongergevoel

Het verwijderen van het grootste deel van de maag heeft als voordeel dat de hormonen, die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van het ‘hongergevoel’, worden gereduceerd.

Veilige operatie

De gastric-sleeve operatie heeft geen omleiding of bypass van het darmkanaal, waardoor complicaties zoals darmobstructie, bloedarmoede, osteoporose, vitamine tekort en proteïne tekort ontwijkt. In tegenstelling tot andere gewichtsverlies operaties zoals de Maagband operatie, is de gastric-sleeve niet verstelbaar en zijn post-operatieve doktersvisites voor verstellingen aan de maag, dus niet nodig.

Voordelen van de gastric-sleeve operatie:

Naast de vele voordelen die het laten doen van deze operatie in Turkije, zijn de grootste voordelen natuurlijk in het resultaat terug te vinden:

  • De maag is kleiner maar functioneert op een normale manier
  • Het maaggedeelte dat voor de honger-stimulerende hormonen zorgt, wordt verwijderd
  • Het ‘dumping’ probleem wordt vermeden doordat de maaguitgang-klep wordt behouden
  • Het ontwijkt problemen die gepaard gaan met bypass gewichtsverlies operaties
  • Er is geen behoefte in het nemen van extra vitamine, minerale en/of proteïnen
  • Het is een geschikte optie voor patiënten die een andere soort bariatrische operatie niet kunnen ondergaan vanwege medische aandoeningen
  • De laparoscopic techniek die wordt gebruikt, minimaliseert pijn en kort het post-operatieve herstel in

Kosten van een maagverkleining in Turkije

Veel van onze klanten doen deze operatie omdat de kosten voor een maagverkleining in Turkije vaak lager zijn dan in Nederland.

De gemiddelde prijs van een maagverkleining operatie hangt af van verschillende factoren. Ook hangt de maagverkleining prijs af van de locatie waar de operatie plaatsvindt, de kwalificaties van de chirurg, de chirurgische faciliteit en de gewichtsverlies perspectieven van de patiënt.

Beste prijs in Europa

De maagverkleinende operatie in Turkije behoort niet alleen tot de best mogelijke operaties in zijn soort, maar is ook veel goedkoper dan een zelfde operatie in Nederland. Daarom dat mensen over de hele wereld afreizen naar Turkije voor deze operatie.

Is een maagverkleining iets voor u?

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een maagverkleinende operatie in Turkije? Maak dan gebruik van onze gratis consultatie. Een maagverkleining uitgevoerd in Turkije heeft zeer veel mensen weer gelukkig gemaakt.