BlogHaartransplantatie

Baardtransplantatie, De beste manier om een volle, dikkere baard te krijgen

By March 9, 2018April 5th, 2020No Comments
Baardtransplantatie----De-beste-manier-om-een-volle,-dikkere-baard-te-krijgen

Een volle, dikke baard is een teken van mannelijkheid in vele maatschappijen en culturen. Daarom is het bij veel mannen een echt probleem als men maar geen baard kan laten groeien. Gelukkig zijn er tegenwoordig voor deze mensen verschillende oplossingen beschikbaar. Een baardtransplantatie is één van de meest voorkomende en makkelijkste oplossingen om een volle, dikke baard te krijgen. In dit artikel gaan wij kort in over deze procedure.

Het proces van baardtransplantatie Turkije

Folliculair Unit Extraction ( FUE) is de methode die gebruikt wordt om een baardtransplantatie te laten plaats vinden. Men haalt haarfollikels uit een donorgebied ( in de meeste gevallen de achterkant van het hoofd) en plaats deze in het gebied waar de patiënt zijn baardgroei wil hebben.

De gehele procedure duurt ongeveer 5 uur en als resultaat krijgt u een vollere, dikkere baard op uw gezicht. Vanwege het gebruik van lokale verdovingen is de procedure geheel pijnloos. Na de transplantatie kan het voorkomende dat een gedeelte van het getransplanteerde haar uitvalt. Dit is een normale reactie van het lichaam, om iets af te stoten wat niet bekend , maar wees niet ongerust het haar zal hierna wel weer groeien, omdat de haarwortel niet beschadigd is.

Wie is geschikt voor de baardtransplantatie Turkije?

Haarverlies kan plaats vinden om verschillende redenen. Een aantal redenen zijn:

  • een trauma uit het verleden
  • De gewoonte om veel haar uit je hoofd te trekken.
  • Ouder worden
  • Bestraling door chemotherapie

Maar er zijn meerdere redenen voor haarverlies. Als een patiënt aan een van deze reden lijdt of anders dan zijn zij een kandidaat voor een baardtransplantatie

Waarom kies je voor FlyHealth?

FlyHealth is een medische reisorganisatie die verschillende soorten cosmetische operaties aanbied in Turkije. Één van deze operaties is Haartransplantatie Turkije waaronder baardtransplantatie valt. Bij FlyHealth vallen alle haartransplantaties onder het onderdeel haartransplantatie Turkije. Wij bieden in tegenstelling tot andere klinieken, prijzen aan die niet gebaseerd zijn op het aantal grafts die geplaatst worden. Daarom kan FlyHealth goedkopere haartransplantatie aanbieden. De specialisten en professionals bij FlyHealth zijn zeer betrokken bij hun patiënten en willen dan ook de beste mogelijk service geven. Zij verzorgen ervoor dat u zo min mogelijk zorgen heeft tijdens uw verblijf in Turkije.

In het kort

Een baardtransplantatie Turkije is een operatie procedure die heel snel en kort duurt en uit te voeren is in bijvoorbeeld in een weekend. U vliegt vrijdag naar Istanbul, zaterdag heeft u de operatie, zondag check-up en zondag middag/avond vliegt u weer naar huis. Bent u geïnteresseerd in deze procedure of andere procedures neem dan contact op met FlyHealth.