Baardtransplantatie Turkije - Flyhealth

Hoewel mannelijk haarverlies meestal wordt geassocieerd met het hoofd, is ook haarverlies op het gezicht merkbaar en kan het leiden tot schaamte.

Het gezicht is prominent en zichtbaar, en haarverlies op het gezicht wordt dan zeer snel gezien. Mannen die geen mannelijk gezichtshaar kunnen laten groeien – zoals een baard, sik, snor of bakkebaarden – worden aangetast in hun gevoel voor mannelijkheid en hun algemeen zelfvertrouwen. Er zijn ook mannen die niet in staat zijn om gezichtshaar te laten groeien door factoren die niet te beheersen zijn zoals trauma, operatie of andere medische oorzaken.

Bent u een van deze mannen, vrees niet; u mag er zeker van zijn dat er een oplossing is om toch gezichtshaar te laten groeien. De experts van ‘Hair transplant Turkey’ kunnen u helpen bij de hergroei van gezichtshaar door middel van een baardtransplantatie operatie. De baardtransplantatie Turkije is een haarrestauratie operatie speciaal ontworpen om haarfollikels van de hoofdhuid naar het gezicht te transplanteren, om zo dikker en voller gezichtshaar te krijgen. Baardtransplantatie is slechts één deel van de verscheidene haarrestauratie behandelingen zoals bakkebaard restauratie, snorhaar transplantatie en wenkbrauw transplantatie.

Kosten van de baardtransplantatie in Turkije

Vele patiënten ontdekken dat afreizen naar Turkije voor een normale haarrestauratie, vele financiële voordelen heeft. Dit geldt ook voor baardtransplantaties. Turkije is één van de meest betaalbare bestemmingen als het gaat over haartransplantatie, welke vorm dan ook. Dit omdat de levensstandaard goedkoper is, operaties zijn goedkoop, de wisselkoers is gunstig, enz. FlyHealth biedt exclusieve haartransplantatie pakketten aan. In deze pakketten zijn de behandelingskosten, de chirurgische kosten, de overdrachtskosten, hotel overnachting(en) en de hosting van de patiënt  opgenomen.

De kosten van een baardtransplantaties in Turkije is competitief en staat de patiënt toe om tot 70% op de kosten van  een behandeling te besparen.

Baardtransplantatie operaties in Istanbul procedure

Net als bij een traditionele haartransplantatie operatie, wordt voor de gezichtshaar transplantatie de Follicular Unit Extraction (FUE) methode toegepast. Tijdens een FUE operatie worden de individuele haarfollikels van het achterhoofd, of de zijkant van het hoofd , afhankelijk van de beset passende structuur, gehaald en worden deze getransplanteerd naar het gewenste deel van het gezicht.De haren worden onttrokken vanuit de hoofdhuid in kleine folliculaire eenheden waarbij één eenheid meestal 1 of 2 haren bevat.

Deze eenheden worden dan geïmplanteerd in 1-2mm lange insneden langs de kaak of kaaksbeen.

U wordt plaatselijk verdoofd en u zou dus geen enkele pijn moeten ondervinden tijdens of na de operatie.

Goede kandidaten voor baardtransplantaties

Mannen met gezichtshaarverlies en die zoeken naar een oplossing om hun gezichtshaar te restaureren om zo een vollere en dikkere baard te krijgen, zijn goede kandidaten voor een baardtransplantatie in Turkije.

Ook mannen die aan gezichtshaarverlies leiden door medische oorzaken, zijn goede kandidaten voor een baardtransplantatie. Oorzaken kunnen zijn:

  • Trauma
  • Littekens van een operatie
  • Radiatie
  • Trichotillomania, een obsessieve-compulsieve aandoening van haartrekken a
  • Natuurlijk verouderingsproces

Herstel na een baardtransplantatie

Er kan een lichte korstvorming ontstaan voor een paar dagen en de haren zullen uitvallen tijdens de eerste drie maanden na de operatie. Dit omdat de haarwortels een trauma hebben ondergaan door dat ze zijn getransplanteerd.

Hoewel de haren wegzijn, de cellen en klieren – welke de haren ondersteunen – zijn nog steeds aanwezig en op hun plaats. Zo dus, tijdens de eerste drie maanden – nadat de haren zijn uitgegroeid – zullen de baard, sik of snor weer terug groeien zoals elk normaal, niet-getransplanteerde gezichtshaar.

U zal een dag vrij moeten nemen om te kunnen genezen.

Resultaten van baardtransplantaties

Eens de haren beginnen te groeien, zullen deze moeten worden getrimd, geschoren en geknipt. Stijl uw baard hoe u het wilt alsof u nooit een baardtransplantatie hebt ondergaan. Een baardrestauratie operatie kan een dramatisch effect hebben op het uiterlijk van uw gezicht. Het geeft een scherpe, volle en getrimd uiterlijk.

Flyhealth Haartransplantatie Blog

vrouwen haartransplantatieBlogHaartransplantatie

Haarverlies, een irritant verschijnsel

Vrouwen haartransplantatie Het geeft iedereen een identiek karakter, het is duidelijk zichtbaar en makkelijk aanpasbaar. Wat is het , het is je haar, je kapsel. Het geen wat je een uitstraling kan geven, vrouwelijk, mannelijk verleidelijk, sportief of klassiek. Maar…
flyadmin
January 17, 2019