Top 5 Gebitsbehandelingen om uw mondverzorging te verbeteren en u een mooie uitstraling te geven

De grootste wens van vele mensen is om een pijnvrije gebitbehandeling te ondergaan die hun goed gaat voelen en goed laat uitzien.

Momenteel is Istanbul een van de meest populaire plek om goedkope gebitsbehandelingen te ondergaan. U kunt de onderstaande behandelingen ondergaan voor zeer goedkope prijzen met behulp van FlyHealth.

 • Tand- implantaten :

  een bekende behandeling voor tandverlies zijn tandimplantaten. Het is niet nodig om bestaande tanden te verwijderen. Het ziet er en voelt alsof het je eigen tanden zijn. Ze zorgen voor een permanente oplossing omdat ze zo ontworpen zijn om samen te gaan met je kaak

 • Tanden bleken:

  Dit is een simpele behandeling om verkleuring die veroorzaakt wordt door het consumeren van thee, koffie sigaretten en wijn.

 • Kronen :

  Een kroon, een kunstmatige vervanging van de top van de tand, wordt toegepast bij tanden die versleten zijn of een ongeluk mee gebeurd is. Ze worden verbonden met de bestaande tanden om zo weer een gelijk matig en mooi uiterlijk te geven.

 • Bruggen :

  Bruggen worden meestal gebruikt om tanden en of kiezen te vervangen. Ze zijn betere opties dan implantaten wanneer de naastgelegen tanden en of kiezen grote vullingen hebben en misschien deze in de toekomst ook een kroon nodig zou moeten hebben. In de gevallen dat de tanden en of kiezen al lange tijd verdwenen zijn en het tandvlees al weer hersteld is dan is een brug nog de enig oplossing. De bruggen worden verbonden aan de naast gelegen tanden en of kiezen.

 • Hollywood Smile:

  Een populaire behandeling om schoonheid van je glimlach te beteren. Het complete gebit wordt beoordeeld. Voornamelijk wordt de positie van het tandvlees verplaatst en de positie van het bovengebit in verhouding met de onderlip, het aan passen van de afmeting van de tanden en kleur . Het tandvlees kan groter of kleiner worden gemaakt.