Blog

Neuscorrectie bij FlyHealth

By February 26, 2024April 29th, 2024No Comments

De perfecte vorm voor uw neus: Hoe neuschirurgie de neusfunctie en esthetiek kan verbeteren

Het meest opvallende deel van je gezicht is niet uw oogkleur. Noch uw lippen.

Het meest opvallende kenmerk van uw gezicht is eigenlijk de vorm van uw neus!

Daarom kan een slecht gevormde neus u onaantrekkelijk maken, uw zelfvertrouwen verliezen en in het ergste geval zelfs uw ademhaling belemmeren.

Het is zowel ongemakkelijk als levensgevaarlijk voor iemand om ademhalingsmoeilijkheden te hebben door een afwijkend neustussenschot of een andere misvorming van de neus.

Hoe gevaarlijk vervormingen van de neus ook zijn, toch lijden heel wat mensen aan neusmisvormingen. Dit komt vaak voor bij snurkende patiënten en mensen die moeite hebben met ademhalen. De meeste, misschien wel alle neusmisvormingen moeten chirurgisch worden gecorrigeerd.

Deze chirurgische ingreep om neusmisvormingen te corrigeren of de vorm van de neus te verbeteren staat bekend als Rhinoplastie (neuscorrectie).

In tegenstelling tot andere plastische chirurgie vereist Rhinoplastie speciale aandacht. Dit komt omdat kleine veranderingen aan de neus tijdens de ingreep het verschil kunnen maken tussen goed of slecht.

Daarom zijn we bij FlyHealth enthousiast over het aanbieden van de beste chirurgische ervaring die uw wildste verwachtingen overtreft, waardoor u beter ademt en er goed uitziet.

In een snel en effectief antwoord op de uitdagingen van de Rhinoplastie, of het nu gedaan wordt om een misvormde neus te corrigeren of om uw uiterlijk te verbeteren, heeft FlyHealth duizenden mensen over de hele wereld geholpen door middel van de uitstekende chirurgische procedure voor Rhinoplastie.

Laten we u meenemen op een reis door een van onze vele succesvolle neuscorrecties.

Maak kennis met Zahid, een patiënt uit Londen die een afwijking aan het neustussenschot had waardoor zijn linkerneusgat meer dan 30 jaar volledig geblokkeerd was! Gedurende deze tijd gebruikte de patiënt alleen het rechterneusgat om te ademen.

Zahid’s wens om zijn afwijkende neustussenschot te verhelpen, bracht hem ertoe om opties buiten Londen en het Verenigd Koninkrijk als geheel te onderzoeken. Na zorgvuldig onderzoek en overleg, besloot hij uiteindelijk contact op te nemen met FlyHealth voor zijn Rhinoplastie. Een van de belangrijkste motiverende factoren die Zahid’s keuze beïnvloedde, was onze reputatie voor het bieden van uitstekende zorg aan patiënten en ondersteuning tijdens het gehele chirurgische proces. Het meest opmerkelijk is onze toewijding om een goede ervaring na de operatie te garanderen.

Vanaf het eerste consult tot na de operatie blijven we bij u. We verdedigen onze reputatie wanneer we elke patiënt bijstaan.

De overgang van deze patiënt was van levensbedreigend naar levensveranderend. Het was een moment dat Zahid volledig en definitief verlost werd van een neusafwijking die hem al meer dan drie decennia ongemakkelijk liet voelen.

Laten we beginnen met het verhaal van zijn reis van pijn naar geluk.

Om de stress van het reizen van Londen naar Istanbul te verlichten, hadden we een plan opgesteld. We hielden rekening met zijn financiën en zijn veiligheid.

Onze eerste consulten vonden plaats via de telefoon om zeer belangrijke details te bespreken vóór de hoofdoperatie. Op deze manier werden de onnodige kosten van vervoer tussen Londen en Istanbul gemanaged.

Bij zijn aankomst in Istanbul was FlyHealth beschikbaar om ervoor te zorgen dat alle voorbereidende tests gemakkelijk konden worden uitgevoerd. In zijn woorden, het proces was “10 keer makkelijker”.

Ondanks de mogelijke taalbarrière en het onbekende papierwerk dat gepaard gaat met reizen naar het buitenland voor een medische behandeling, maakten we het proces foutloos en stressvrij voor Zahid. Ons deskundige personeel stond altijd klaar om hem bij elke stap te begeleiden en ervoor te zorgen dat alle nodige regelingen voor zijn operatie werden getroffen.

Voorafgaand aan de operatie was Zahid angstig omdat het lang geleden was sinds zijn laatste grote operatie. Het personeel van FlyHealth was echter aanwezig om samen met de patiënt door te nemen wat het proces inhoudt en welke processen erbij betrokken zijn. Dit hielp de druk en angst te verlichten die normaal gesproken kenmerkend zijn voor zulke grote operaties.

Nu vraagt u zich misschien af waarom Zahid helemaal van Londen naar Istanbul zou reizen als er andere alternatieven zijn.

De professionals bij FlyHealth hebben een grondige kennis van onze patiënten en de mogelijke risico’s van elke procedure, indien verkeerd uitgevoerd.

Over het algemeen zijn er bij een Rhinoplastie een aantal mogelijke risico’s: moeite met ademen door de neus, permanente gevoelloosheid in en rond de neus en een lelijke neus als deze ongelijk is of littekens heeft. In sommige gevallen kan een fout in de procedure leiden tot een verandering in het reukvermogen. Dit is voor iedereen te vreselijk om te dragen.

Bij FlyHealth begrijpen we hoe verwarrend het voor u kan zijn als het gaat om het nemen van een beslissing die uw gezondheid of uiterlijk zal beïnvloeden; of zelfs beide.

Daarom zorgen we voor een uitstekende, open en oprechte communicatie met onze patiënten. Ook zorgen we ervoor dat onze patiënten de beste chirurgen krijgen met een uitstekende staat van dienst.

Dit, onder andere, maakte ons Zahid’s eerste keuze voor zijn Rhinoplastie.

Onze professionele en patiëntgerichte aanpak bij FlyHealth heeft het voor ons mogelijk gemaakt om geen enkele rechtszaak te hebben van een van onze talrijke klanten.

We zijn open, vrolijk en absoluut betrouwbaar. Daarom houden onze klanten van ons. Zelfs Zahid kon het niet helpen.

Een goede procedure is een mix van expertise, goede communicatie, geduld en het vermogen om buiten de gebaande paden te denken.

Deze eigenschappen speelden een grote rol tijdens Zahid’s operatie om zijn neusafwijking te corrigeren.

Een neuscorrectie duurt gemiddeld 3 uur. In zeldzame gevallen duurt het 4 uur. In het geval van Zahid duurde dit proces echter meer dan 6 hele uren!

De ongewoon lange operatie was te wijten aan de lengte van het neustussenschot en de ernst van de complicatie.

Ondanks de extra uren op de operatietafel, waren de chirurg en het FlyHealth team zeer geduldig en voorzichtig.

Alles dankzij de chirurg en het FlyHealth team, het was vakkundig gedaan en Zahid is nu erg tevreden met zijn nieuwe neus. Een week na de ingreep was de pijn verdwenen, zijn reukvermogen was goed en zijn neus was in perfecte vorm.

FlyHealth vindt het belangrijk dat patiënten er op zijn minst uitzien zoals ze hadden verwacht. Wanneer dat niet het geval is, is het altijd onze chirurg die de hoofden doet omdraaien en resultaten geeft die de verwachtingen overtreffen!

Volgens Zahid, tijdens zijn herstelperiode, onderhield het FlyHealth team een open communicatie en controleerde regelmatig om zijn comfort en welzijn te garanderen.

Naast onze teams van uitstekende chirurgen, zijn wij de beste op het gebied van klantenservice.

Zahid, met een glimlach op zijn gezicht, kon zijn opwinding niet verbergen over het feit dat het beste team zijn neusmisvorming had gecorrigeerd.

Sprekend over zijn algemene ervaring, zei hij:

“Ik kan niet genoeg lovende woorden spreken over het bureau (FlyHealth) en alles wat ze hebben gedaan”.

 

neuscorrectieHeeft u dat gezien?

Laat me u eraan herinneren dat niemand goed nadenkt over een procedure als die iemand er lelijk uit laat zien of moeite met ademhalen veroorzaakt. Alleen echt tevreden patiënten zoals Zahid kunnen een procedure van harte waarderen en aanbevelen.

In zijn laatste woorden

“Als u erover denkt om FlyHealth te gebruiken voor uw mogelijke neusoperatie, of een andere procedure, zal ik hen ten zeerste aanbevelen”

Wat denkt u dat Zahid zou zeggen als u zijn mening vroeg over neuscorrectie of een andere cosmetische chirurgische ingreep?

Het verhaal van Zahid is een van de vele getuigenissen van FlyHealth’s toewijding als het gaat om het leveren van uitzonderlijke patiëntgerichte zorg en ondersteuning tijdens het hele proces van cosmetische chirurgie.

Wilt u een betere, gezonde en mooie neusvorm? Misschien wilt u uw verstopte of overmatig vernauwde neusgaten openen.

Kies voor FlyHealth voor uw Rhinoplastie – Ervaar de expertise en persoonlijke zorg die u zullen helpen bij het bereiken van de perfecte neusvorm en het verbeteren van uw algehele look.

Met FlyHealth, kunt u een stress-vrije ervaring verwachten, van het eerste consult tot post-operatieve zorg. Dit is ons geheim voor uw optimale resultaten en tevredenheid.