BlogPlastische Chirurgie

Ooglidcorrectie, Rhinoplastie en buikwandcorrectie ervaring

By February 5, 2022February 12th, 2022No Comments

Meerdere operaties in één sessie; oogleden, neuscorrectie en buikwandcorrectie worden uitgevoerd.

Bij een ooglidcorrectie wordt de overtollige huid verwijderd, vervolgens wordt het vlies voor het herniade vetweefsel verstevigd en tenslotte wordt de overtollige vetmassa verwijderd. Hierdoor krijgt de persoon een prachtig uiterlijk en kan hij of zij comfortabel zien.

Er blijft een litteken achter langs het ooglid op het bovenooglid. De insnijding die gemaakt wordt tijdens de operatie volgt de ooglidplooi waardoor het nauwelijks zichtbaar wordt, alleen van heel dichtbij.  Bij het onderste ooglid wordt deze insnijding gemaakt net onder de wimpers waardoor het ook niet zichtbaar wordt. Met het verstrijken van de tijd en de effecten van de zwaartekracht ontwikkelen zich huidverslapping, overtolligheid en verslapping van de wenkbrauwen, de bovenste en onderste oogleden, en dit kan gepaard gaan met zakvorming, met name in de onderste oogleden, als gevolg van voorwaartse herniatie van de vetweefsels.

Meer informatie over ooglidchirurgie

Deze situatie veroorzaakt niet alleen een esthetische uiterlijke stoornis, maar kan de persoon ook beletten te zien omdat de hangende bovenste oogleden de voorkant van het oog bedekken. Bij een esthetische ooglidcorrectie wordt de overtollige huid verwijderd en wordt het vlies voor het herniade vetweefsel verstevigd of wordt de overtollige vetmassa verwijderd. Hierdoor krijgt de persoon een prachtig uiterlijk en kan hij comfortabel zien. Op het bovenste ooglid blijft een litteken achter langs het ooglid. Maar omdat dit spoor wordt aangepast aan de ooglidplooi, is het alleen zichtbaar als men het van heel dichtbij bekijkt. Op het onderste ooglid blijft een spoor achter net onder de wimpers, het vervolg van het spoor ziet eruit als een normale huidlijn aan de zijkant. De oogleden van de mens zijn het minst door littekens aangetaste deel van het lichaam.

Voor – Na Galerij

Misvormingen aan de neus beïnvloeden de psychologie van mensen en zij kunnen hun zelfvertrouwen verliezen. Rhinoplastie is één van de meest verkozen esthetische ingrepen van vandaag. De misvorming van de neus is bij sommige mensen alleen hinderlijk qua uiterlijk, maar kan bij sommige mensen ook ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. Mensen die een neuscorrectie willen laten uitvoeren, doen veel onderzoek naar de ingreep. De neuscorrectie kan worden toegepast bij elke persoon die een misvorming in zijn neus heeft en dit wil laten doen, maar tijdens het onderzoek dat aan de procedure voorafgaat, wordt nagegaan of het neusweefsel van de persoon geschikt is voor esthetiek.

Rhinoplastie – neuscorrectie is een esthetische ingreep om de vorm van de neus te veranderen, toegepast om misvormingen in de neus weg te werken. Lees meer over neuscorrectie

Een buikwandcorrectie is een chirurgische ingreep om de buik dunner en steviger te maken. De operatie bestaat uit het strakker maken van de buikwandspier en het verwijderen van overtollige huid en vetweefsel van de midden- en onderbuik. Zie buikwandcorrectie pagina.

Deze dame heeft alle drie deze operaties ondergaan. Later maakte onze patiënte deze video om haar geluk en tevredenheid uit te drukken. Ze zegt dat ze zeer tevreden is met FlyHealth. Ze had een paar keuzes en ze besloot om deze operaties bij FlyHealth te ondergaan. Onze medisch adviseur vertelde haar alles over de operatie en alles over haar reis en behandeling. Ze zegt dat ze zeer tevreden is over de transfer diensten, procedures, ziekenhuis, verpleegkundigen, en alles. Ook beveelt zij ons aan als FlyHealth.