BlogErvaringen

Neuscorrectie Turkije voor en na

By July 18, 2018December 5th, 2022No Comments
Neuscorrectie

Neuscorrectie Turkije

Onze jonge patiënt van net in de 20, is naar Istanbul gekomen voor neuscorrectie Turkije. Alles ging perfect en na haar laatste check-up was ze zo blij dat ze haar tranen van blijdschap niet kon bedwingen.

“De hele procedure van Neuscorrectie Turkije, tot aan de nazorg is allemaal heel erg goed bevallen. Bij het consult had ik direct een goed gevoel, en dat terwijl het mijn eerste consult was, dus ik heb het meteen doorgezet. Eenmaal in Turkije aangekomen, werden we opgehaald en naar het hotel gebracht. De ochtend erop werd ik opgehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Na de operatie bleef ik een nachtje in het ziekenhuis. Het personeel was erg vriendelijk en zorgzaam. De ochtend erop ben ik weer opgehaald en terug naar het hotel gebracht. Aangezien ik nergens last van had na de operatie, heb ik heerlijk 6 dagen kunnen genieten van Istanbul. De dag voor mijn vertrek terug naar Nederland ging mij spalk eraf en werden de hechtingen eruit gehaald. Ik was best zenuwachtig, vooral voor het verwijderen van de hechtingen, want ik hoorde van meerdere mensen dat het erg pijnlijk was.

Geen pijn gehad

Echter, ik had helemaal geen pijn bij het verwijderen van de hechtingen, terwijl dit deel volgens de meeste mensen juist het meeste pijn doet. Mijn arts had een goede techniek gebruikt waardoor ik er eigenlijk bijna niks van voelde. Toen het kapje eraf ging, was ik zo blij en vooral opgelucht dat het resultaat was zoals ik wilde. Wel begon mijn neus daarna meteen heel erg op te zwellen, omdat het kapje eraf was en nu had de neus de ruimte om op te zwellen. Ik schrok hier heel erg van en dacht dat er iets niet goed was, omdat ik ook een soort van bobbel voelde.

ik zou neuscorrectie Turkije aan iedereen aanraden!!!

De plastische chirurg heeft mij daarop heel erg gerustgesteld en echt benadrukt dat dit zwelling was. Hij had zeker gelijk, want nu, drie weken later, is de bobbel die ik voelde weg en mijn neusbrug is al een stuk minder gezwollen. Al met al heb ik een super goede ervaring gehad by FlyHealth en plastische chirurg Murat Sarici. Ik zou iedereen aanraden om via FlyHealth bij een rhinoplasty te doen. Hij heeft al 15 jaar ervaring en dat is zeker te merken, ik zou hem aan iedereen aanraden!!!”

Ervaringen

liposuctieBlogErvaringen

Het wegzuigen van vet (liposuctie)

Deze dame is onlangs bij ons langs geweest in Turkije voor een het wegzuigen van vet. Alles is goed gegaan en het resultaat mag er zeker al zijn. Wij staan altijd klaar voor onze patiënten zowel in Nederland als in Turkije.…
flyadmin
September 30, 2021