BlogPlastische Chirurgie

BBL Istanbul, Natuurlijke en Mooie Resultaten

By July 31, 2018December 11th, 2023No Comments

BBL Istanbul is een populaire operatie met geode resultaten voor iedereen die graag een grotere achterwerk zou willen hebben in combinatie met het verwijderen van ongewenst vet. Onze patiënt kwam helemaal uit Nederland, samen met haar familie en genoot van een verblijf in een 5-sterren hotel na haar operatie en is tevreden met het resultaat. Haar verhaal wordt verder verteld.

In contact komen met FlyHealth

Ze hebben FlyHealth gevonden via een internet-zoektocht naar Brazilian Butt lifts Istanbul en naar liposuctie Turkije. Ze wouden meerdere operaties , maar wouden niet zoveel uitgeven zoals de Hollywood sterren doen. Ze vonden meerdere goedkope klinieken, maar die waren ook goedkoop in resultaat. Toen kwamen ze FlyHealth tegen. Die goedkope operaties hadden met uitstekende kwaliteit en hele goede reviews van meerdere operaties

Ervaring gedurende het hele proces, voor en na de operatie

We hebben elkaar ontmoet in ons kantoor in Leiden, samen met de rest van haar familie die ook meerdere operaties hebben geboekt bij FlyHealth. Gedurende de video-conference met de dokter gingen langzaamaan de zorgen die ze had weg. Na dit bezoek hebben ze alles thuis geregeld en geboekt. Na een korte periode gingen ze naar Istanbul toe. Onze patiënt was verre weg nerveus en toen ze werd ontvangen door ons medewerker zagen wij ook geen enkele teken van nervositeit. Ze werd goed ontvangen op het vliegveld en werd naar haar 5-sterren hotel gebracht. In dit hotel konden ze in alle rust voorbereiden op de operaties.

Ze hadden er heel erg veel zin in om iedereen te ontmoeten die hun zouden begeleiden gedurende het hele proces en zeker de specialist die de operatie zou gaan uitvoeren.

Ze was erg blij om in Istanbul te zijn en hoe alles is gegaan en hoe ze dacht dat het zou gaan.

Gedurende haar eerste consult , de specialist legde haar uit hoe alles te werk zou gaan. Elke stap in de operatie werd uitgelegd en ook werd haar verteld wat ze zou kunnen verwachten na de operatie.

Ondanks dat ze tegen de operatie op zag ( zeker denkend aan de pijn, blauwe plekken etc.) is alles erg meegevallen. Ze was zeer tevreden , ze had maar enkele blauwe plekken en die deden zelfs niet pijn.

Patient raad FlyHealth aan

Ze had er erg veel zin in om naar Istanbul te komen om haar BBL operatie te ondergaan. Alles was zo perfect georganiseerd dat ze niet eens nerveus was. Al haar vragen werden voor vertrek naar Istanbul al beantwoord, ze werd tijdens alle belangrijke afspraken niet onbegeleid achter gelaten en alles werd duidelijk aan haar uitgelegd.. Alles ging volgens plan en ook hoe ze het ingedachte had. Het was een spannend avontuur voor haar, maar wel een die ze graag met vrienden en famalie wil delen. Tevens raad ze het aan om plastische operaties te doen met FlyHealth.