BlogErvaringen

Na een Borstlift met borstvergroting, liposuctie binnendijen en een binnendijen beenlift.

By March 12, 2022June 10th, 2022No Comments

Goedemiddag, mijn naam is Samira, ik ben 37, ik kom uit Rotterdam. Ik ben fulltime werkzaam bij de Gemeente Rotterdam en ik kom vanavond in gesprek over FlyHealth en Ozge. En ik wil er wat over vertellen.

Het was een heel fijn, goed gesprek. Al mijn vragen zijn beantwoord die ik heb rondom de operatie. De operatie die ik heb gepland is op 1 maart, dus over 5 weken vlieg ik naar Turkije, naar Istanboel om me te laten opereren.

Ik had net thuis een meeting, ik had de mogelijkheid om met de arts zelf te praten en al mijn vragen rondom de operatie aan de arts te stellen. Het was een heel fijn gesprek, al mijn vragen zijn beantwoord. Ozge is een heel lieve dame. 

Dus ik heb daar veel zin in en voor iedereen die van plan is om een operatie in te plannen, doe dat alsjeblieft via FlyHealth, je gaat er geen spijt van krijgen.

En afgelopen dinsdag ben in geopereerd in Istanboel via de organisatie FlyHealth. En ik wilde mijn ervaring erover delen. Vandaag was mijn laatste controle trouwens en woensdag vlieg ik terug naar Nederland. Ik ben hier dus in totaal 9 dagen geweest. Maandag was ik aangekomen hier in Istanboel. Wat ik erover kan vertellen is dat alles super goed is gegaan. Het was heel erg spannend. Die ingreep die ik heb gedaan is een borstlift en een borstvergroting en een liposuctie aan mijn binnendijen en een binnendijen beenlift. Dus het was een best wel grote operatie. Ik heb in totaal 6 uurtjes onder narcose gelegen. 

Alles is goed gegaan. De begeleiding was ook van begin tot einde heel goed gegaan. Transfers waren geregeld. Het hotel is prima en de begeleiding is helemaal top. Die neemt je echt mee van A naar B dus bij de afspraken krijg je alle informatie die je nodig hebt. Dus ja, alles is goed bevallen. Nu is het herstellen. Inmiddels zijn we nu een paar dagen verder en het herstel gaat steeds elke dag een stukje beter en ik heb met mijn laatste controle de medicijnen gehad en daarna de zorginstructies. Dus voor de rest ben ik allemaal tevreden. Al met al, een heel goede ervaring met FlyHealth

Over haar operaties: 

Zullen Er Littekens Zijn Na Een Dijbeenlift Operatie?

De littekenvorming na de dijbeenlift operatie zal volledig afhangen van de patiënt. De chirurg zal u alle mogelijkheden uitleggen tijdens de online consultatie. Het echte resultaat kan echter pas na de operatie worden gezien. De chirurg zal een liposuctie uitvoeren op de dijen. De liposuctie zal het overtollige vet op elke dij verwijderen. Na deze ingreep zal de chirurg het huidoverschot kunnen beoordelen.

Afhankelijk van de hoeveelheid overtollige huid op elke dij, zullen de operatielittekens op verschillende plaatsen zitten. Als het huidoverschot niet te groot is, komt het litteken op het bovenste deel van de dij te zitten. Als het huidoverschot te groot is, begint het litteken aan de bovenkant van de dij en loopt het door tot aan de knie. Het litteken van de operatie hangt ook af van de kwaliteit van de huid. In het algemeen geneest een dikkere huid beter dan een dunnere huid. Het oliegehalte van de huid kan ook een invloed hebben op de genezingsprocedure. De chirurg zal u al deze details vóór de operatie en vóór uw aankomst in Istanbul uitleggen.

Welke Borstimplantaten Worden Gebruikt Voor De Borstliftoperatie?

Er zijn verschillende merken borstimplantaten op de markt. De keuze van het merk borstimplantaat zal afhangen van de chirurg. De chirurg zal een borstweefselonderzoek uitvoeren om na te gaan welk merk het meest geschikt zal zijn. Ook de grootte van het borstimplantaat voor de borstliftoperatie zal worden gekozen wanneer de patiënt in Istanbul aankomt.

Welke Pijnstillers Worden Gebruikt Tijdens Dijbeenlift En Borstlift Operaties?

Na de operatie zal de chirurg de patiënt in het ziekenhuis morfine en soortgelijke pijnstillers toedienen. Het is echter ten strengste verboden dit soort pijnstillers buiten het ziekenhuis toe te dienen. Daarom mag de patiënt in het hotel geen morfine of soortgelijke pijnstillers innemen. Zie ook de pagina’s over dijbeenlift of borstlift.

Zal De Omgeving Warm Genoeg Zijn Na Het Ontwaken Uit Anesthesie?

De operatiekamer moet koud zijn om infecties te voorkomen en de chirurgen in staat te stellen de operatie uit te voeren. Sommige patiënten kunnen het koud en ongemakkelijk hebben. De tijd die de patiënten in de koude omgeving doorbrengen zal kort zijn, ongeveer een half uur, afhankelijk van de operatie. Later zal de patiënt naar een warmere kamer worden gebracht om te herstellen. Toch kunnen sommige patiënten tijd nodig hebben om zich warm te voelen.

Kunnen De Patiënten Twee Sets Korsetten Krijgen Om Te Dragen Na De Strakke Lift En Borstlift Operaties?

Na de operatie krijgt de patiënt een set korsetten. De patiënt moet de korsetten dragen om complicaties na de operatie te voorkomen. Indien gewenst, kan de patiënt betalen voor een extra set korsetten en een tweede set ontvangen. De patiënt kan een kleiner korset kopen als de tweede set. Aangezien de zwelling van de operatie na verloop van tijd zal verdwijnen, zal het dragen van een kleinere set korsetten helpen bij het algehele herstel. Een kleinere maat zal een paar weken na de operatie beter passen.

Liposuctie Istanbul