BlogHaartransplantatiePlastische Chirurgie

Mannelijke make-over: 3 behandelingen voor het perfecte uiterlijk

By May 25, 2018December 30th, 2023No Comments

Tegenwoordig besteden mannen steeds meer tijd en middelen aan het streven naar een verzorgde uitstraling, vrijwel in gelijke mate als vrouwen. Onze patiënt J.C. uit Londen, die een hectisch leven leidt en weinig tijd te verspillen had, besloot om in een kort tijdsbestek zoveel mogelijk esthetische verbeteringen te realiseren. In een tijdsbestek van slechts 10 dagen heeft hij een baardtransplantatie, haartransplantatie en een neuscorrectie laten uitvoeren in Istanbul. Een echte mannelijke make-over.

Het coördineren van deze operaties vereiste nauwgezette planning en voorbereiding om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Het was essentieel om te bepalen welke behandeling als eerste moest plaatsvinden, rekening houdend met de hersteltijd en de optimale volgorde van de procedures. FlyHealth heeft hierin uitstekend voorzien.

Neuscorrectie: een mannelijkere neus

De neuscorrectie was de eerste stap in het proces om J.C.’s gewenste verbeteringen te bereiken. Deze ingreep had de langste hersteltijd en beïnvloedde de baard- en haartransplantatie niet. J.C. had ontevredenheid geuit over de vorm van zijn neus en verlangde naar een meer mannelijke uitstraling.

Voorafgaand aan de behandeling voerde het medische team simulaties uit om de gewenste aanpassingen te visualiseren, waardoor J.C. zijn wensen effectief kon vormgeven. Alles verliep volgens plan, en na een definitieve beslissing onderging hij de operatie met succes.

Haartransplantatie: Voor een volle bos haar

Haartransplantatie in Turkije is een populaire keuze geworden voor mensen die hun haarproblemen willen aanpakken. Zo ook voor J.C., die ondanks zijn volle haardos enkele kale plekken had die hem stoorde. Deze kale plekken zijn vaak een bron van zorg en onzekerheid voor veel mensen, maar J.C. besloot actie te ondernemen en koos voor een haartransplantatie.

In plaats van de gebruikelijke hoeveelheid grafts koos hij voor een meer gerichte aanpak om de kale plekken op te vullen. Voor de behandeling werd uitvoerig met J.C. besproken hoe zijn nieuwe haarlijn eruit zou moeten zien, en deze werd met zijn goedkeuring uitgevoerd.

Baardtransplantatie: een manier om er mannelijker uit te zien

Een andere veelvoorkomende wens bij mannen is een volle baard. Het hebben van een volle gezichtsbeharing wordt vaak geassocieerd met mannelijkheid, en dit was ook een wens van J.C. Naast zijn haarlijn werd ook zijn baardlijn besproken en aangepast naar zijn wensen.

De baardtransplantatie procedure duurde maar liefst 6 uur en er werden 3.000 grafts in zijn baard geplaatst om de gewenste volheid te bereiken. Het resultaat was niet alleen een verbeterde uiterlijke uitstraling, maar ook een toename van zelfvertrouwen. De mannelijke make-over bood J.C. de kans om zichzelf opnieuw uit te vinden en zich zelfverzekerder te voelen dan ooit tevoren.

Als je geïnteresseerd bent in soortgelijke behandelingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met FlyHealth voor meer informatie. Kom bijvoorbeeld langs op het gratis consult of gebruik de pakketreizen calculator.