Ervaringen

Bilvergroting met eigen vet (Anonieme gebruiker)

By May 25, 2018December 11th, 2023No Comments
bilvergroting met eigen vet

Bilvergroting met eigen vet ervaring: Na lang twijfelen ben ik op zoek gegaan en kwam ik Flyhealth tegen. Ik kwam in contact met mevr. Ozge. Ze heeft de tijd genomen en mij goed geinformeerd. Hierdoor ben ik met een goed gevoel vertrokken naar Istanbul. Eenmaal aangekomen in Istanbul ging alles volgens de afspraken. Ik ben op tijd opgehaald en heb de arts ontmoet.

Voor de ingreep heeft de arts mij erg op mijn gemak gesteld. Dr. Eda is een hele goede arts die haar patienten serieus neemt en gerust stelt met haar betrokken en tegelijkertijd haar rustige houding. Alles is gegaan zoals verwacht! Flyhealth heeft mijn dromen waargemaakt!

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019