Kronen Turkije - Flyhealth

Een kroon, een van de meest voorkomende tandheelkundige procedures, is een kap in de vorm van een tand, die over het gedeelte van een tand wordt geplaatst waar er gevoel is, om de gaten te dekken en om zijn vorm en afmeting te herstellen en sterkte en uiterlijk te verbeteren. Tandheelkundige kronen worden gecementeerd op zijn plaats en ze bedekken het volledige zichtbare deel boven het tandvlees. Permanente kronen zijn gemaakt van roestvrij staal, goud of metaallegering. Ze kunnen ook worden gemaakt van porselein gesmolten metaal, alle soorten hars en alle soorten keramiek.

Hoewel deze procedure niet erg moeilijk is, vereist ze enige kennis van tandheelkunde, dus het is belangrijk dat een ervaren tandarts wordt gekozen omdat hij ook in staat zou zijn om de patiënt het juiste type kroon te adviseren in hun geval. Meestal zijn twee bezoeken aan de tandarts nodig: eerst een om de patiënt te onderzoeken, erop voor te bereiden en de tand waarop de kroon zal geplaatst worden te genezen. De tweede voor de procedure zelf. In sommige gevallen is een aanvullende röntgenstralen behandeling vereist zodat de tandarts de toestand van de tand goed kan bekijken.

Veel gestelde vragen over tandheelkundige Kronen in Turkije

1- Kunt u mij informatie over hoeveel kronen kosten?

De koste van kronen in Turkije zijn veel lager dan de kosten in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Dat is de reden waarom, FlyHealth in staat is om betaalbare kronen te bieden. Om een ​​gratis behandeling plan te krijgen en te weten te komen over de exacte prijs, kunt u nu contact leggen met Fly Health.

2- Wat is het verschil tussen de kronen en veneers?

Porseleinen veneers hebben niet zoveel herstel nodig als kronen. Kronen zijn meer invasief, omdat ze betrekking hebben op de gehele tand terwijl een fineer dekt meestal alleen de voor- en zijkanten. Veneers zijn meestal gemaakt van porselein, terwijl kronen kunnen gemaakt worden uit verschillende materialen. Veneers zijn meestal dunner en gevoeliger dan kronen. Hoewel zij geen betrekking hebben op zoveel oppervlakte als kronen, zijn veneers moeilijker te maken en meer tijd nemen om voor te bereiden.

3- Zijn kronen sterk? Zou er een probleem zijn tijdens het kauwen?

Tandkronen zijn meestal gebruikt om de tanden te versterken en daarom zijn ze sterk genoeg om voedsel te kauwen. Ze worden gemaakt uit porselein en meestal gevuld met gesmolten metaal, waardoor ze zeer sterk zijn.

FlyHealth Blog

Blog

Medische reizen tijdens COVID-19 periode

Reizen tijdens COVID-19 We gaan door onzekere tijden met COVID-19 in ons leven. Reizen tijdens COVID-19 wordt binnenkort weer mogelijk. Er is veelbelovend nieuws de laatste tijd in het accepteren van internationale patiënten in het land. Er zullen echter regels,…
flyadmin
May 26, 2020
Blog

Hoe Moet Ik Gezond En Fit Blijven In Quarantaine?

Helaas zijn we allemaal getroffen door een wereldwijde pandemie, waardoor mensen over de hele wereld zoveel mogelijk binnen moeten blijven. Dit heeft geresulteerd in de tijdelijke sluiting van vele klinieken, sportscholen en bedrijven waarvan je voorheen gebruik maakte om gezond…
flyadmin
May 7, 2020
borstvergrotingBlog

6 dingen die je moet weten over borstimplantaten

borstvergroting 6 dingen die je moet weten over borstimplantaten Borstimplantaten zijn tegenwoordig niet zeldzaam meer. Meerdere vrouwen hebben zich eraan gewaagd of zijn zichzelf aan het informeren over de do’s en don’ts om tot een beslissing te komen waar ze…
flyadmin
April 28, 2020