BlogPlastische Chirurgie

Waarom de koude wintermaanden het beste moment is om een cosmetische operatie te ondergaan

By October 30, 2017April 10th, 2020No Comments

Waarom de koude wintermaanden het beste moment is om een cosmetische operatie te ondergaan

De herfst- en winterseizoenen worden aangeraden als de beste tijdstippen om een cosmetische operatie te ondergaan. Cosmetische artsen raden de koudere maanden aan om de volgende reden:

 • Herstel tijd zonder dat men veel vakantiedagen hoeft op te nemen van werk

  In deze periode zijn er meer feestdagen waardoor men minder vrije dagen hoeft op te nemen. Denk hierbij aan Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw.

 • Vele schoonheidsbehandelingen kunnen het beste worden uitgevoerd gedurende de winter periode.

  In deze periode is het koud en is de zon minder aanwezig. Hierdoor door heeft directe zonlicht minder invloed op uw hersteld. En gaat dit veel beter. Zeker voor facelifts, borstoperaties, liposucties en neusoperaties.

 • U bent al helemaal bedekt

  Na de cosmetische operatie ontstaan er zwellingen deze. Kunt u nu veel beter verstoppen door, dikke en lange kleding aan te trekken. Niemand ziet dan of u een operatie heeft ondergaan. Met uitzondering dan van de neusoperatie.

 • Het is niet vervelend om binnen te blijven.

  In de winterperiode is het weer er niet voor geschikt om grote buitenactiviteiten te plannen. U zult niet snel naar een feestmaal waarin u niet bedekkende kleding draagt. Dus kunt u lekker thuis herstellen zonder dat u enige buitenactiviteiten mist.

 • Behandeling in “ geheim” laten uitvoeren.

  Door u cosmetische operatie in Istanbul zo te laten plannen dat het rond de feestdagen valt. Kunt u ongezien een operatie laten uitvoeren. U herstel periode valt dan in uw vakantie en u kunt zelfs de aandacht van de operatie weg te nemen. Door iets anders niet drastisch aan uzelf te veranderen bijvoorbeeld een andere haar kleur te nemen.

U kunt makkelijk een betaalbare cosmetische operatie in Istanbul ondergaan door contact op te nemen met FlyHealth, u provider in het medische toerisme.