Mondreconstructie

Welkom bij de fotogalerij met foto’s van tanden voor en na foto’s van Flyhealth. Alle foto’s zijn gemaakt en met toestemming van patiënten die door ons behandeld zijn. Dit zijn echte patiënten met echte resultaten. Geen van deze resultaten zijn veranderd om een andere beeld te geven. Dit zijn de werkelijke resultaten van de ingrepen die wij doen.

Mondhygiëne is extreem belangrijk voor je gezondheid. Echter zijn er mensen die van nature een minder goede mondhygiëne hebben, of mensen die er nou eenmaal zelf minder aan doen met alle gevolgen van dien. Slechte mondhygiëne kan desastreuze gevolgen hebben met infecties, ziektes en pijn. Het gebit is het eerste wat iemand van je ziet wanneer je lacht. Het is een soort afmeetpunt waaraan iemand kan zien of jij goed voor jezelf zorgt of niet. Rechte, witte en gezonde tanden vinden veel mensen erg aantrekkelijk. Maar dan is een structurele mondhygiëneroutine wel vereist mocht iemand dit willen.

Als gevolg van een ongeluk kan het zijn dan iemand zijn gebit helaas is misvormt. Een verloren tand, scheve kaak of zelfs een combinatie hiervan. Op dat moment kan een patiënt de cosmetische chirurgie raadplegen voor een mondbehandeling. Hierbij zullen onze medische professionals kijken wat er nodig is en dit met jou bespreken om tot een gepersonaliseerde behandeling te komen voor wat jij nodig hebt wat ook daadwerkelijk aan je wensen voldoet. Hieronder zie je wat wij bij FlyHealth aanbieden.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling is een synoniem voor zenuwbehandeling. Vaak is hevige kiespijn de aanleiding voor iemand om deze operatie te ondergaan. De pulpa is dan zo ontstoken dat de zenuw verwijderd moet worden om de pijn te stoppen. Zo worden verdere ontstekingen voorkomen. Veel mensen zijn angstig voor een wortelkanaalbehandeling. Dit kan komen door verhalen van anderen, of door een slechte ervaring van vroeger. Bij FlyHealth is deze angst niet nodig. Tegenwoordig word je bij deze behandeling goed verdoofd. Onze experts zullen altijd checken of je pijn voelt. Indien noodzakelijk kan er een nieuwe verdoving uitgevoerd worden om de operatie zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Tanden bleken

Koffie, thee, roken enzovoorts. Er zijn veel externe factoren die je tanden geler kunnen maken. Je tanden laten bleken is een operatie die in de afgelopen tijd in populariteit is toegenomen. Een witte, stralende lach valt direct op en laat zien dat iemand om zijn of haar mondhygiëne geeft. Tanden bleken van FlyHealth wordt gedaan met speciaal bleekmiddel, wat aangebracht wordt op de tanden.

Kronen

Dit is een veelvoorkomende operatie. Een kroon is een kap in de vorm van een natuurlijke tand, die over een gevoelig stukje wordt geplaatst. Als gevolg hiervan heb je geen last meer van gevoeligheid bij bijvoorbeeld eten en drinken.

Implantaat

Als gevolg van slechte mondhygiëne of een ongeluk kan het zijn dat je tanden beschadigd of uitgevallen zijn. Dit heeft natuurlijk veel impact op je zelfbeeld. Echter is dit erg goed te behandelen. Onze chirurg plaatst een implantaat op de plek waar eerst je originele tand zat, om de natuurlijke uitstraling van je mond te herstellen.

Veneer

Een veneer kan je zien als een soort schild, die wordt geplaatst over een gele en/of beschadigde tand. Vaak zijn veneers gemaakt van porselein of composiet, en bestendige tegen reguliere omstandigheden waar een tand tegen moet kunnen. Je ziet na de operatie direct resultaat en het verbetert het voorkomen van je gebit.

Mondreconstructie bij FlyHealth

De onderstaande tanden voor en na foto’s zijn gepubliceerd met goedkeuring van patiënten die een mondoperatie bij FlyHealth hebben gehad. De foto’s zijn niet bewerkt, zodat jij een goed beeld krijgt van wat cosmetische chirurgie van FlyHealth voor je kan betekenen. Neem contact met ons op!

Flyhealth Voor en Na fotogalerij

(*to try and maintain patient confidentiality, identifying tattoos, marks, and facial features may have been altered or obstructed)