Facelift voor en na

Welkom bij de fotogalerij met voor en na facelift van Flyhealth. Alle foto’s zijn gemaakt en met toestemming van patiënten die door ons behandeld zijn. Dit zijn echte patiënten met echte resultaten. Geen van deze resultaten zijn veranderd om een andere beeld te geven. Dit zijn de werkelijke resultaten van de ingrepen die wij doen.

Iedereen wordt ouder. Dit heeft gevolgen voor onze huid, met name is het gezicht. De natuurlijke elasticiteit van de huid neemt af. Dit zorgt voor extra massa die aan het gezicht hangt, wat de elasticiteit negatief beïnvloedt en een hangende huid creëert. Oncontroleerbare factoren zoals genetica kunnen ook een aanzienlijke invloed hebben op hoe veroudering je fysieke uiterlijk beïnvloedt. Tegenwoordig kan men voor cosmetische chirurgie kiezen om het gezichtsgebied te herstellen, dat bekend staat als een facelift.

Een facelift (rhytidectomie) is een chirurgische ingreep waarbij onze professionals probeert zichtbare tekenen van veroudering in je gezicht te verbeteren. Onze chirurg hervormt de onderste helft van het gezicht door de patiënt te ontdoen van overtollige huid. Het kan de slappe huid rond de kaaklijn strakker maken, waardoor een hoekiger uiterlijk ontstaat. Het kan ook diepe vouwen en rimpels rond de neus en mond verwijderen.

Deze cosmetische ingreep kan worden gecombineerd met een operatie om het esthetische uiterlijk van iemands voorhoofd, wenkbrauwen, wangen en oogleden te verbeteren.

Hoe werkt een facelift?

Over het algemeen wordt gezichtschirurgie vaak poliklinisch uitgevoerd en kan het gaan om gebiedsspecifieke anesthetica, sedativa of anesthesie. Deze vorm van cosmetische chirurgie kan 2 tot 5 uur duren, afhankelijk van de intensiteit van de operatie die de voorkeur heeft van de patiënt. Meestal kan de patiënt dezelfde dag na de ingreep weer naar huis.

Tijdens het uitvoeren van een facelift maakt de chirurg een incisie voor het oor. Deze incisie strekt zich uit tot in de haarlijn en ook achter de oorlel tot in de hoofdhuid. De chirurg tilt vervolgens de huid van de diepere gezichtsspieren en het vet op om de huid voorzichtig naar boven en buiten te trekken. Tegelijkertijd kunnen ze de diepere weefsels in het gezichtsgebied aanspannen. Daarnaast kan de chirurg ook een kleine incisie onder de kin maken om overtollige huid en vet in dit gebied te verstrakken.

De incisies worden indien nodig gesloten met hechtingen en nietjes. Als de patiënt last krijgt van overmatig bloeden achter het oor, wordt er een ‘drain’ geplaatst. Postoperatief herstel duurt ongeveer twee weken om terug te keren naar je normale ritme. Volledig herstel kan echter tot een jaar duren. Resterende zwelling, blauwe plekken en huidgevoel zullen waarschijnlijk binnen een jaar verdwijnen. De totale hersteltijd kan ook van persoon tot persoon verschillen en hangt ook samen met persoonlijke voorkeur. De één voelt zich misschien comfortabel genoeg om na 5 maanden terug te keren naar zijn of haar dagelijkse routine met lichte blauwe plekken en wonden, terwijl de ander past na een jaar terugkeert naar het dagelijkse leven. Als je niet zeker bent van je herstel, raden we je aan om onze medische professionals te raadplegen voor advies.

Deze cosmetische ingreep wordt vaak gepaard met een ‘neklift’, om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Dit zijn twee aparte ingrepen, echter wordt het aangeraden ze in combinatie met elkaar te ondergaan.

Facelift bij FlyHealth

De onderstaande voor en na facelift foto’s zijn gepubliceerd met goedkeuring van de patiënten. Deze foto’s zijn niet bewerkt zodat jij een zo accuraat mogelijk beeld krijgt van wat een facelift van FlyHealth voor je kan betekenen.

Wij nodigen je uit contact met ons op te nemen of gratis consultatie aan te vragen.

FlyHealth Voor en Na fotogalerij

(*to try and maintain patient confidentiality, identifying tattoos, marks, and facial features may have been altered or obstructed)