Dermal vullen voor en na foto’s

Welkom bij de dermal vullen voor en na foto’s van FlyHealth. Alle foto’s zijn gemaakt en met toestemming van patiënten die door ons behandeld zijn. Dit zijn echte patiënten met echte resultaten. Geen van deze resultaten zijn veranderd om een andere beeld te geven. Dit zijn de werkelijke resultaten van de ingrepen die wij doen.

Bij het verouderingsproces krijgen mensen van nature meer rimpels. Naarmate je ouder wordt, verliest de huid nou eenmaal de elasticiteit. Dit is onderdeel van het leven. Rimpels komen in elke vorm en maat. De één is gevoeliger voor rimpels dan de ander. De één krijgt ze eerder dan de ander. Ook hebben leefomstandigheden invloed op de lichamelijke aanmaak van rimpels. Zo kan bijvoorbeeld te veel zonnen zorgen voor een premature rimpelvorming. Iedereen die zich aan zijn of haar rimpels ergert, kan de cosmetische chirurgie raadplegen voor fillers.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn stoffen die via injectie in de huid worden geplaatst ter herstel van beschadigd huid, maar ook ter verjonging van de huid. Zo kunnen dermal fillers bijvoorbeeld worden ingezet bij:

  • Het aanpassen van het volume & contour van de lippen
  • Het vullen van rimpels op het gezicht
  • Het volumeherstel van het gezicht

Dermal fillers kunnen op verschillende plaatsen geïnjecteerd worden. Een patiënt kan er dus voor kiezen om meerdere plekken op te vullen, om een wat intensievere make-over te ondergaan. Dit kan allemaal besproken worden in overleg met arts en op basis van gratis consultatie. Fillers kunnen geïnjecteerd worden in je slaap, om de kringen rond je ogen te verminderen. De wang en kaaklijn zijn ook veelvoorkomende plekken waar mensen voor kiezen om fillers in te injecteren. De rokerslijntjes, boven de lip, worden ook vaak aangedaan. Tot slot is één van de meest populaire gebieden om fillers te injecteren de lippen, waarbij de lippen opgevuld worden om een aantrekkelijke uitstraling te creëren. Er zijn nog meer mogelijkheden. Overleg deze met onze professionals.

Fillers worden dus gebruikt om (plaatselijk) volumeverlies te herstellen. Denk aan ingevallen wangen, rimpels bij de hoeken van je mond en wallen. Ook zijn fillers uitermate geschikt om je lippen op te vullen. Op basis van jouw voorkeur en in overleg met onze cosmetische professionals kun jij een keuze maken.

De behandeling – dermal vullen voor en na

De behandeling duurt ongeveer 15 tot 30 minuten, afhankelijk van de plek waar de filler wordt gebruikt. Fillers blijven negen maanden tot twee jaar werken (afhankelijk van de plek waar het is gebruikt) en worden door het lichaam zelf afgebroken. Dit komt doordat de fillers gemaakt zijn van hyaluronzuur, wat een lichaamseigen stof is.

Dermal fillers bij FlyHealth

Fillers op basis van een hyaluronzuur geven een natuurlijk resultaat omdat ze je eigen collageen versterken en de huid weten te hydrateren. Door de natuurlijke veroudering in je gezicht kunnen bepaalde delen, zoals verzakte kaaklijn of een trieste mondhoek, meer gaan opvallen en je kunt je hieraan gaan ergeren. Daarom kiezen de meeste mensen ook voor een subtielere operatie, en niet een complete make-over. Onze professionele cosmetische chirurgen zullen accuraat te werk gaan waardoor de natuurlijkheid van je uitstraling zo goed mogelijk gepreserveerd blijft.

De onderstaande dermal vullers voor en na foto’s zijn gepubliceerd met goedkeuring van de patiënten. Er is niet met de foto’s gesjoemeld, zodat jij een zo goed mogelijk beeld kunt creëren van wat cosmetische chirurgie precies voor je kan betekenen.

 

Voor meer informatie nodigen we je uit contact met ons op te nemen of gratis consultatie aan te vragen.

FlyHealth Voor en Na fotogalerij

(*to try and maintain patient confidentiality, identifying tattoos, marks, and facial features may have been altered or obstructed)