Armlift

Krijg jij last van slapper wordende armen naarmate je ouder wordt? Ben je in de afgelopen tijd veel afgevallen en kom je niet van het overtollige vet en vel af bij je triceps? Dan is een armlift wellicht wat voor jou. Een armlift is een cosmetische ingreep waarbij een chirurg overtollig vet en vel weghaalt en het vel strakker aan elkaar hecht. Dit resulteert in een gezonder uiterlijk waarbij het overtollige vet en vel niet meer van het bot ‘afhangt’.

Welkom bij de fotogalerij met foto’s van Voor en Na de operaties van FlyHealth. Alle foto’s zijn gemaakt en met toestemming van patiënten die door ons behandeld zijn. Dit zijn echte patiënten met echte resultaten. Geen van deze resultaten zijn veranderd om een andere beeld te geven. Dit zijn de werkelijke resultaten van de ingrepen die wij doen.

Hoe worden mijn armen slap?

Het slapper worden van de armen kan meerdere oorzaken hebben. Eén van de oorzaken, en tevens meest voorkomende, is het verouderingsproces. Naarmate je ouder wordt neemt de elasticiteit van je vel drastisch af, wat ervoor zorgt dat ervoor zorgt dat het niet meer ‘strak’ oogt. Voornamelijk uit zich dit rondom een bovenarm, wat vaak zorgt voor ‘kipfilets’, oftewel het vet wat onder je arm hangt wanneer jij je arm omhoog houdt. In combinatie met de afname van de spiermassa onder het vet resulteert dit in slappere armen, omdat er minder massa onder je vel zit om het ‘op te vullen’, dus gaat het hangen.

Een ander veel voorkomende oorzaak van kipfilets is afvallen. Tijdens de aankomperiode bouw jij veel massa op waar je huid omheen moet passen. Hiervoor wordt er veel extra huid aangemaakt door het lichaam, wat naarmate je afvalt niet allemaal verdwijnt. De elasticiteit is er ook vanaf, dus gaat het hangen omdat je weer in omvang afneemt. Omdat op dat moment het lichaam het overtollige vel niet zelf wegwerkt, kun je cosmetische chirurgie raadplegen om dit op te lossen.

Hoe werkt armlift?

De chirurg tekent bij de armlift precies de gewenste hoeveelheid huid af die moet worden verwijderd na dit besproken te hebben met jou. Deze huid wordt tijdens de operatie losgemaakt van de onderliggende vet- en spierlagen en vervolgens losgesneden. Regelmatig, in combinatie met deze procedure, wordt er ook overtollig vet weggezogen.

Bij de armlift zal er over het algemeen sprake zijn van een litteken aan de binnenzijde van jouw bovenarm. Onze medische professionals doen er daarom ook alles aan om de litteken op een zo onopvallende plek te plaatsen en weg te werken daar waar mogelijk. Uiteraard is jouw persoonlijke herstelproces ook bepalend voor de zichtbaarheid van het litteken.

Bij liposuctie zijn er slechts kleine littekentjes. Deze ingreep is dan ook een stuk minder heftig. Vaak zal er een combinatie van de twee voorgaande procedures nodig al wil jij het optimale resultaat behalen. De cosmetische behandeling duurt ongeveer 2 uur en wordt over het algemeen onder sedatie of narcose gedaan.

Op deze pagina vind jij voor-en-na foto’s van patiënten die een armlift hebben ondergaan. Deze foto’s zijn op geen enkele wijze bewerkt en zijn gepubliceerd met goedkeuring van de patiënt. Zo bieden wij jou een duidelijk beeld wat de operatie voor jou betekenen kunt en om je te helpen een beslissing te maken.

FlyHealth Voor en Na fotogalerij

(*to try and maintain patient confidentiality, identifying tattoos, marks, and facial features may have been altered or obstructed)