BlogErvaringen

Het wegzuigen van vet (liposuctie)

By September 30, 2021November 26th, 2023No Comments

Deze dame is onlangs bij ons langs geweest in Turkije voor een het wegzuigen van vet. Alles is goed gegaan en het resultaat mag er zeker al zijn.


Wij staan altijd klaar voor onze patiënten zowel in Nederland als in Turkije. Wij staan open voor alle vragen en zullen altijd ons uiterste best voor u doen!
Onze patiënten staan voor ons en onze chirurgen op nummer 1.

Ook als u na de operatie weer in Nederland bent zullen wij er alles aan doen om u te helpen en kunt u nog terecht bij ons met vragen.

https://www.youtube.com/watch?v=PaqTqATvrEw
Liposuctie

Mensen die geen gewicht problemen hebben zoals obesitas, maar vet hebben dat niet kan worden geëlimineerd door het volgen van een afslankingsregimes, wordt het wegzuigen van vet toegepast.

▶️Het is een chirurgische ingreep die het overtollige vetweefsel verwijderen en het lichaam een betere vorm geven. Liposuctie, best bekend als vet verwijderaar, is één van de meest toegepaste cosmetische ingrepen van verleden tot heden.

▶️Deze ingreep wordt vooral toegepast in zones waar hardnekkig en zichtbaar vetweefsel zit zoals: heupen, onderbuik, taille en knieën.

▶️Liposuctie is voornamelijk het wegzuigen en verwijderen van vetweefsel, welke vloeibaarder wordt gemaakt doormiddel van verschillende methodes met 1-2mm insnijdingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van dunne en lange buisjes met een diameter van 2-3mm.

Voor interesse, stuur ons een berichtje voor een afspraak in leiden!