Niet tevreden zijn met uw gewicht kan zeer emotioneel, vermoeiend en moeilijk zijn om u zelfvertrouwen terug te vinden om ten volle te kunnen genieten van het leven. Treur echter niet! Hebben moeilijke diëten en beweging nog steeds niet het gewilde resultaat geboekt? Dan kan u wel eens voordeel halen uit de gewichtsverlies operatie in Turkije.

Onze gewichtsverliesklinieken in Turkije zijn nationaal erkend voor de gespecialiseerde gewichtsverlies programma’s die we bieden en voor de nieuwste technieken die worden gebruikt om obesitas tegen te gaan. Onze gewichtsverliesklinieken in Turkije bieden een multidisciplinair team aan waarvan elke chirurg is gecertificeerd door de medische raad. De chirurgen zijn gespecialiseerd in geavanceerde, minimaal intensieve, chirurgie methodes gebruikt tijdens bariatrische operatie.

De chirurgen beheersen de noodzakelijke ervaring om een perfecte bariatrische operatie op een veilige en efficiënte manier tot stand te brengen.

Begrijpende dat obesitas zeer complexe en een chronische aandoening kan zijn, ontworpen de chirurgen in Turkije een op maat gemaakte behandeling voor iedere patiënt die komt aankloppen. Met deze persoonlijke behandeling zal de patiënt het beste resultaat hebben. Patiënten met chronisch gerelateerde, of ongerelateerde, obesitas krijgen toegang tot gerespecteerde specialisten voor diabetes, hartaandoeningen, spijsverteringsstoornissen en andere aandoeningen.

De gewichtsverlies chirurgie in Turkije gaat gepaard met de grootste zorg en nazorg in een warm en medelevende omgeving.

Het is een grote en levens-veranderende beslissing om een gewichtsverlies operatie aan te gaan. Dat is ook de reden waarom onze specialisten u zullen bijstaan tijdens elke stap van de procedure, zodat u gemakkelijker uw nieuwe en gezondere levensstijl kan beginnen,

Geschikte kandidaten voor gewichtsverlies operatie

Voor diegene die geen resultaat hebben geboekt met niet operatieve behandelingen zoals diëten en bewegingen of voor diegene die een obesitas gerelateerde aandoening hebben, kunnen voordeel halen uit de bariatrische operatie in Turkije.

Echter, vooraleer u een gewichtsverlies operatie ondergaat, moet u eerst vaststellen of u al dan niet een geschikte kandidaat bent voor een gewichtsverlies operatie.

weight-loss-treatment-1

Een mogelijke manier om vast te stellen of u een geschikte kandidaat bent, is door uw BMI (Body Mass Index) te bepalen.

Een geschikte kandidaat voor een batriatrische operatie zou een BMI moeten hebben van meer dan 35. Als volgende punten op u  van toepassing zijn, bent u hoogstwaarschijnlijk een geschikte kandidaat:

  • U heeft een BMI van meer dan 35 en u heeft een obesitas gerelateerde aandoening of een hoge bloeddruk
  • U heeft niet-chirurgische behandelingen ondergaan, zoals diëten en bewegingen (zoals sporten), maar geen van deze hadden het gewenste resultaat
  • U heeft realistische verwachtingen van een gewichtsverlies operatie en bent toegewijd om uw levensstijl te veranderen om een resultaat van lange-termijn te verkrijgen

Verschillende gewichtsverlies operaties

Er zijn verscheidene gewichtsverlies operaties. De operatie die voor u zal gekozen worden hangt af van uw doelstellingen, uw gezondheid en het advies van de chirurg.

Gastric-sleeve ( Maagverkleining)

De ‘gastric-sleeve’ is een veilige en effectieve gewichtsverlies operatie in Turkije die speciaal is ontwikkelt voor patiënten met een extreem overgewicht of obesitas.

Tijdens de gastric-sleeve operatie wordt er 85% van de maag weggehaald en wordt er een cilinder of mouw-achtige maag, met verminderde capaciteit, gecreëerd.

Het gebruik van een minimaal invasieve techniek, de zogenaamde laparoscopie, is één van de belangrijkste voordelen van hoe een gastric sleeve wordt uitgevoerd. Deze techniek voorkomt het moeten maken van grote insnijdingen van de spieren. Laparoscopie is veiliger en de patiënt ervaart aanzienlijk minder postoperatieve pijn. De heling en herstel gebeurd in slechts enkele dagen.

Gedurende de gastric sleeve operatie blijven de uitlaatklep en de maagzenuwen intact en de maag blijft functioneel. In tegenstelling tot andere maagoperaties zoals de Maagband operatie, is de gastric-sleeve onomkeerbaar.

Er zijn geen voedselbeperkingen of speciale diëten die de patiënt na de operatie moet volgen, omdat de nieuwe maag blijft functioneren als voorheen. De gastric-sleeve is bewezen succesvol te zijn aangezien de patiënten een verzadigd gevoel hebben na het consumeren van kleinere porties voedsel. Het verwijderen van het grootste deel van de maag heeft als voordeel dat de hormonen, die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van het ‘hongergevoel’, worden gereduceerd.

De gastric-sleeve operatie heeft geen omleiding of bypass van het darmkanaal, waardoor complicaties zoals darmobstructie, bloedarmoede, osteoporose, vitamine tekort en proteïne tekort ontwijkt. In tegenstelling tot andere gewichtsverlies operaties zoals de Maagband operatie, is de gastric-sleeve niet verstelbaar en zijn post-operatieve doktersvisites voor verstellingen aan de maag, dus niet nodig.

Voordelen van de gastric-sleeve operatie:

  • De maag is kleiner maar functioneert op een normale manier
  • Het maaggedeelte dat voor de honger-stimulerende hormonen zorgt, wordt verwijderd
  • Het ‘dumping’ probleem wordt vermeden doordat de maaguitgang-klep wordt behouden
  • Het ontwijkt problemen die gepaard gaan met bypass gewichtsverlies operaties
  • Er is geen behoefte in het nemen van extra vitamine, minerale en/of proteïnen
  • Het is een geschikte optie voor patiënten die een andere soort bariatrische operatie niet kunnen ondergaan vanwege medische aandoeningen
  • De laparoscopic techniek die wordt gebruikt, minimaliseert pijn en kort het post-operatieve herstel in

Kosten van een gewichtsverliesoperatie in Turkije

De gemiddelde prijs van een gewichtsverlies operatie hangt af van verschillende factoren. De prijs hangt af van de locatie waar de operatie plaatsvindt, de kwalificaties van de chirurg, de chirurgische faciliteit en de gewichtsverlies perspectieven van de patiënt. De prijs van een gewichtsverliesoperatie in Turkije is aanzienlijk goedkoper in vergelijking met de prijs die een patiënt betaald in West Europa en de Verenigde Staten. Patiënten die naar Turkije afreizen voor hun gewichtsverliesoperatie sparen tot 80% op de gehele behandeling.

Bent u klaar om levens-veranderende reis te maken om een slanker en gezonder lichaam te hebben? Contacteer ons voor een gratis offerte en een gratis consultatie.

FlyHealth Blog

Blog

Medische reizen tijdens COVID-19 periode

Reizen tijdens COVID-19 We gaan door onzekere tijden met COVID-19 in ons leven. Reizen tijdens COVID-19 wordt binnenkort weer mogelijk. Er is veelbelovend nieuws de laatste tijd in het accepteren van internationale patiënten in het land. Er zullen echter regels,…
flyadmin
May 26, 2020
Blog

Hoe Moet Ik Gezond En Fit Blijven In Quarantaine?

Helaas zijn we allemaal getroffen door een wereldwijde pandemie, waardoor mensen over de hele wereld zoveel mogelijk binnen moeten blijven. Dit heeft geresulteerd in de tijdelijke sluiting van vele klinieken, sportscholen en bedrijven waarvan je voorheen gebruik maakte om gezond…
flyadmin
May 7, 2020
borstvergrotingBlog

6 dingen die je moet weten over borstimplantaten

borstvergroting 6 dingen die je moet weten over borstimplantaten Borstimplantaten zijn tegenwoordig niet zeldzaam meer. Meerdere vrouwen hebben zich eraan gewaagd of zijn zichzelf aan het informeren over de do’s en don’ts om tot een beslissing te komen waar ze…
flyadmin
April 28, 2020