BlogErvaringenPlastische Chirurgie

FlyHealth neuscorrectie deel 1: Oh help mijn neus

By January 19, 2017December 5th, 2022No Comments

Goedkope neuscorrectie Turkije

Iedereen wordt geboren met dezelfde neus. Als je ouder wordt dan krijgt je neus de uiteindelijke vorm die je voor de rest van je leven behoudt. Het kan helaas ook voorkomen dat je neus een andere vorm krijgt door bijvoorbeeld een ongeluk. Om even een voorbeeld te geven. Een jongeman brak toen hij een kind was zijn neus tijdens gymles en riep hard op. Goedkope neuscorrectie Turkije is een oplossing.

“Oh help mijn neus wat moet ik nu”

Na een bezoek aan het ziekenhuis vertelde de artsen hem dat zijn neus pas op latere leeftijd hersteld kon worden. Deze jongen ging een zware ongelukkige tijd tegenmoed. Want kinderen zijn namelijk direct, hard en gemeen als ze jong zijn en hij was een perfecte prooi voor dit soort kinderen door zijn misvormde neus. De jeugd van deze jongen was dus niet fijn .

Nu is hij op de leeftijd waarvan de artsen zeiden dat hij een neuscorrectie mag ondergaan

Dus hij ging met veel goede moed naar het ziekenhuis. En die vertelde hem dat hun een neuscorrectie niet zomaar doen zonder geldige reden. En als dat hij beter naar een privé kliniek kan gaan. Dit zou de jongen heel veel geld gaan kosten en werd hierdoor alleen maar ongelukkiger. Hij had er jarenlang naar toe geleefd om weer een normale neus te hebben en zijn volwassenheid goed te starten met een gezond gezicht. Maar helaas.

Dit voorbeeld komt steeds vaker voor

Maar men is soms ook niet tevreden met de neus die ze van nature hebben of willen graag een neus die men wel gelukkig maakt. En iedereen wil natuurlijk gelukkig zijn. Men kan natuurlijk zijn of haar neus laten corrigeren in een ziekenhuis, maar zonder geldige medische reden wordt het helaas in Nederland niet vergoed door verzekeraars in de meeste basis premies en moet men een uitvlucht zoeken in Privé klinieken en die hier maar al te graag een flinke prijs voor vragen. Hierdoor blijven mensen, die graag hun neus willen corrigeren, steeds ongelukkiger. Dat is iets wat niemand wilt, ongelukkig zijn.

Maar voor de zuinige Nederlanders is hier nu een oplossing voor

Je kunt namelijk tegen veel mindere kosten dan in Neder land , een goedkope neuscorrectie Turkije laten doen in Istanbul Turkije. De privéklinieken in Istanbul zijn gelijkwaardig of misschien zelfs beter als die van Nederland. En als je dan toch in Istanbul bent, kun je meteen genieten van al het mooie wat deze eeuwenoude stad te bieden heeft. Bij FlyHealth is het mogelijk om een neuscorrectie te doen in Istanbul, tegen weinig kosten, en ook meteen een verkenning van de stad te doen.

Conclusie

Vele mensen van over de hele wereld zelfs Nederlanders hebben dit gedaan en hebben dit goed ervaren.Hiernaast verteld een van onze patiënte hoe zij alles ervaren heeft. Zoals je gehoord heb uit de video bieden wij een volledige service aan en is de patiëntenzorg voor en na onze top prioriteit en hebben wij weer een patiënte ontzettend gelukkig gemaakt met haar nieuwe neus.Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.