Playful Girl FlyHealth

Turkije

Gelegen op twee continenten, is Turkije een mix van zowel oosterse als westerse cultuur, profiteren van het beste van deze twee heel verschillende werelden. Als een van de grootste landen in de wereld, biedt Turkije vier verschillende types klimaat tegelijk aan en is het een thuis voor veel verschillende culturen.

In de loop der jaren heeft Turkijegewonnen aan internationale erkenning als centrum voor medisch toerisme.Vroeger reisden mensen naar ontwikkelde landen om daar een behandeling te krijgen die in hun land van herkomst niet beschikbaar is.Sinds die tijd zijn voorwaarden teruggedraaid, tegenwoordig reizen mensen ook voor de betaalbaarheid en beste kwaliteit van de behandeling. Veel van degenen die ervoor kiezen om een ​​medische procedure in het buitenland te ondergaan besluiten om naar Turkije te gaan omdat deze bestemming betaalbaarheid met de hoogste kwaliteit van de zorg combineert. Schoonheid van de landschappen in dit land is nog een andere belangrijke reden en Turkije was gekozen als de Beste Vakantiebestemmingen in 2014 door TripAdvisor. Het is de keuze van miljoenen toeristen per jaar om naar Turkije te reizen door  de traditionele gastvrijheid van het Turkse volk, hun warmte, evenals een hoge kwaliteit van de dienstverlening en de aller nieuwste faciliteiten.

Op vlak van medisch toerisme combineert Turkije met succes haar lage prijzen èn de hoogste normen in de medische procedures, geschoolde en ervaren artsen, evenals gekwalificeerd, vriendelijk en behulpzaam personeel die echt goed zorgen voor hun patiënten. Talrijke klinieken bieden normen die overeenkomen met die van werelds meest beroemde en duurste medische kliniek, terwijl de perfecte omgeving van plaatsen zoals de Middellandse Zee zorgen voor een snel herstel na een medische procedures.

Turkije is momenteel in de eerste rang met 51 JCI geaccrediteerd gecertificeerde ziekenhuizen, meer dan 300 van de particuliere organisaties die in de gezondheidszorg zijn komen in nauw contact met internationale gezondheidscentra. Turkije is ook een leider in innovatieve medische procedures, met aanzienlijke prestaties op het gebied van orgaantransplantatie, genetische testen, neurochirurgie, oogheelkunde, cardiologie, orthopedie, plastische chirurgie en tandheelkunde. Allerlei procedures, bijvoorbeeld aangeboren afwijkingen, kanker chirurgie, cardiovasculaire chirurgie, neurochirurgie, orthopedie en pediatrische chirurgie, orgaantransplantaties, plastische chirurgie, geavanceerde tandheelkundige behandelingen en oog behandelingen zijn overal verkrijgbaar.

Terwijl de gasten die Turkije bezoeken voor een medische behandeling vinden de mogelijkheid om te worden behandeld door gekwalificeerd personeel van ervaren artsen met medische apparatuur boven de internationale normen, zullen ze ook de mogelijkheid hebben om van Turkije de natuurlijke schoonheid en het bruisende stadsleven te genieten tijdens hun verblijf voor de behandeling en tijdens hun herstel.