Wortelkanaalbehandeling turkije istanbul flyhealth

Dit is een tandheelkundige procedure die wordt gebruikt om bacteriële infecties in het midden van een tand, het wortelkanaal, te behandelen. Dit is een zeer goed alternatief voor extractie en kan worden gebruikt om tanden met een ernstige infectie te behouden. Om dat te doen wordt de geïnfecteerde inhoud van het wortelkanaal verwijderd en vervolgens gevuld met speciaal materiaal, daarna wordt de tand afgesloten ofwel met een kroon of als zijn toestand voor Wortelkanaalbehandeling heel goed was, met een gewone vulling. Wortelkanaalbehandeling beginnen met plaatselijke verdoving, die wordt gegeven voor het gemak van de patiënt. Hierdoor is de hele procedure niet pijnlijker of onaangenamer dan het krijgen van een gewone vulling. Na de Wortelkanaalbehandeling zal in ongeveer 90% van de gevallen de tand 10 jaar meegaan. Postoperatieve instructies omvatten het verzorgen van de behandelde tand tijdens de herstelling, het vermijden van bijten op hard voedsel, bijvoorbeeld appels, maar ook het verminderen van de consumptie van suiker en het handhaven van een goede mondhygiëne.

Veel gestelde vragen over wortelkanaalbehandelingen in Turkije

Is Wortelkanaalbehandeling pijnlijk?

Mensen denken meestal dat een Wortelkanaalbehandeling pijnlijk is, maar Wortelkanaalbehandeling enzijn eigenlijk uitgevoerd om de pijn te elimineren. Wortelkanaalbehandeling veroorzaken geen pijn doordat lokale verdoving wordt toegepast om de tand en de omgeving te verdoven. Desgewenst kunnen kalmerende medicijnen worden gegeven.

Is er een alternatief voor een Wortelkanaalbehandeling?

Een alternatief voor wortelkanaalbehandeling is extractie van de tand. Dit is echter een slecht alternatief, omdat het behouden van een tand door de wortelkanaalbehandeling altijd een voorkeur krijgt.

Ik ben op zoek naar een goedkope wortelkanaalbehandeling. Kan FlyHealth mij helpen?

Dankzij de lagere algemene kosten in Turkije, is FlyHealth in staat om goedkope wortelkanaalbehandeling aan te bieden in Turkije. U kunt tot 75% besparen tegenover het Verenigd Koninkrijk of Nederland door uw behandeling te laten doen in Turkije.

Hoe lang duurt de revalidatie na een wortelkanaalbehandeling?

Moderne technieken zorgen ervoor dat de wortelkanaalbehandeling snel herstelt.U moet geen pijn ervaren aan de tand waar de behandeling wordt uitgevoerd. U kan wel enige pijn verwachten tot enkele dagen na de behandeling. Pijn veroorzaakt na de behandeling komt niet voort uit de tand, maar uit het omringende weefsel en blijft minimaal.

FlyHealth Blog

5 belangrijke feiten die je moet weten als je overweegt om een liposuctie te doenBlogUncategorized

Buikwandcorrectie met liposuctie

1- Wat is liposuctie? Liposuctie is geen algemene methode voor gewichtsverlies. Mensen die liposuctie ondergaan, hebben meestal een stabiel lichaamsgewicht, maar willen overtollig vet op het lichaam wegwerken. Het wordt vaak gebruikt op de buik, dijen, billen, nek, kin, boven-…
flyadmin
November 3, 2020
Fleur De LisBlog

vergroot jouw schoonheid I 360 Body Lift & Fleur De Lis

360 Body Lift & Fleur De Lis FlyHealth heeft een groot assortiment aan cosmetische ingrepen. Ons uiteindelijke doel is om patiënten uit alle hoeken van de wereld te voorzien van hoogwaardige cosmetische behandelingen in de meest prestigieuze en betrouwbare zorginstellingen…
flyadmin
October 13, 2020
BlogErvaringen

Ethnische Rhinoplastie Review bij FlyHealth

FlyHealth biedt Ethnische Rhinoplastie. Ons doel is om patiënten van over de hele wereld te voorzien van betrouwbare cosmetische behandelingen in de meest prestigieuze zorginstellingen in Turkije. Asly, een patiënt bij FlyHealth, nam contact met ons op over een revisieoperatie.…
flyadmin
September 9, 2020