Wenkbrauw-transplantatie

Wat is het meest aantrekkelijke kenmerk van het gezicht?

Een logisch antwoord op deze vraag  zou zijn de ogen, neus of mond, maar het zijn de wenkbrauwen die de hoogste esthetische waarde hebben. Behalve hun fundamentele functie als beschermers van de ogen tegen stof, zweet en vuil, is ook de esthetische waarde van de wenkbrauwen erg onderschat. Wenkbrauwtransplantatie is dus belangrijk.

Wenkbrauwen zijn zeer belangrijk in het definiëren van het gezicht. Dat gezegd zijnde, het verlies of verdunning van de wenkbrauw haren kan resulteren in een verlies in zelfvertrouwen. Wenkbrauwen zijn centraal gepositioneerd op het gezicht en zijn dus prominent aanwezig en hebben meer waarde dan de andere gezichtskenmerken. Het verlies van hoofdhaar is anders dan het verlies van wenkbrauwen, het verlies van wenkbrauwen wordt niet aangezien als een natuurlijk iets en dus wordt esthetisch niet aanvaardt.

De opkomst van haartransplantatie technologie heeft nieuw leven ingeblazen in cosmetische haartransplantaties en heeft er dus voor gezorgd dat gezichtshaar restauratie en wenkbrauw transplantatie mogelijk is. Wenkbrauw transplantatie is een goed alternatief om terug volle wenkbrauwen te verkrijgen en wanneer de behandeling perfect wordt uitgevoerd,  kan het zorgen voor indrukwekkende resultaten.

Of u nu permanent wenkbrauw verlies heeft ondergaan of verdunning van de wenkbrauwen, een wenkbrauw transplantatie kan een goede oplossing zijn.

Onze haartransplantatie en wenkbrauw restauratie specialisten, combineren hun jarenlange ervaringen met hun uitgebreide achtergrond in gezicht plastische chirurgie, om zo de beste resultaten te bekomen.

Wenkbrauw restauratie in Turkije is een zeer artistieke procedure waarbij de wenkbrauw individueel wordt ontworpen naargelang de gezichtscontouren, het gezichtstype en de andere gezichtskenmerken. Het resultaat is telkens ‘op maat gemaakt’. Onze experten overwegen de vorm, dikheid/volume van het haar, de ruimte tussen de wenkbrauwen en de lengte van de wenkbrauw.

Kost van wenkbrauwtransplantatie in Turkije

Afreizen naar Turkije voor een haartransplantatie is een betaalbare overweging voor internationale patiënten die opzoek zijn naar kwaliteit voor hun medische trip en een citytrip naar Istanbul.

Turkije staat gerankt schikt als de goedkoopste haartransplantatie bestemming in Europa en het Midden Oosten dit door de goedkopere levensstandaard, hoge wisselkoers en goedkope operaties.

Wenkbrauw transplantaties in Turkije is een minimaal intensieve procedure welke voor een lage kost zorgt voor patiënten, die naar vollere wenkbrauwen smachten.

Patiënten die naar Turkije reizen voor een wenkbrauw transplantatie sparen tot 70% op de gehele behandeling. De wenkbrauw transplantatie in Turkije is zeer competitief in vergelijking met de aanbiedingen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Wenkbrauwtransplantatie Turkije werkwijze

De procedure vindt plaats in een van onze geavanceerde haartransplantatie klinieken in Istanbul. De gebieden van de wenkbrauwen worden eerst gemarkeerd met een tijdelijke inkt om zo de uitlijning van het eindresultaat te schetsen. De patiënten zal gevraag worden of ze al dan niet tevreden zijn met de uitlijning.

Onze specialisten zullen steeds uw feedback vragen bij het ontwerpen van de uitlijning.

De methode die voor de wenkbrauw transplantatie wordt gebruikt is de ‘follicular unit extraction’ (FUE), waarbij de follikels van het donorgebied worden onttrokken en worden getransplanteerd naar het wenkbrauw gebied.

The wenkbrauw wordt plaatselijk verdoofd. Afhangende van de mate waarin u een verandering wenst in uiterlijk, of het nu gaat over een kleine restauratie of het bedekken van een litteken of het voller maken van de wenkbrauwen, de procedure zal tussen den 50 en 400 transplantaten bevatten. Elk transplantaat bevat 1 of 2 haren.

Wanneer de behandeling is afgerond zal er een verband worden aangebracht op de donorgebieden, die kunnen worden verborgen door een langere haargroei. Dezelfde dag kan u naar huis gaan met een minimale pijn.

Goede kandidaten voor wenkbrauwtransplantatie

Meeste patiënten zijn geschikte kandidaten voor de wenkbrauwtransplantatie in Turkije. Een goede algemene gezondheid is belangrijk om complicaties te voorkomen. Patiënten die hun wenkbrauwen hebben verloren door trauma, genetica of extensief plukken, zijn eveneens een geschikte kandidaat.

Patiënten die alopecia aerate, frontal firbosing alopecia of andere aandoeningen ervaren kunnen al dan niet een goede kandidaat zijn, aangezien het risico op een onbetrouwbare terug groei van de haren hoog is.

Uw geschiktheid voor wenkbrauw transplantatie zal beslist worden door onze transplantatie expert, die een biopsie kan aanraden van het gebied of een dermatoloog consulteert. Realistische verwachtingen zijn steeds belangrijk voor eender welke chirurg. Het doel van de behandeling is om ervoor te zorgen dat het uiterlijk van de wenkbrauw wordt verbeterd en het resultaat perfect is.

Herstel van wenkbrauwtransplantatie

Kleine korstjes rond de getransplanteerde haren en roodheid kunnen voorkomen in de eerste vijf dagen, welke kunnen worden gecamoufleerd met make-up. Sommige patiënten hebben duidelijke blauwplekken en zwelling rond de ogen voor de eerste drie dagen, maar de meeste hebben slechts minimale plekken. Een van de voordelen van een wenkbrauw transplantatie, in vergelijking met andere restauratie technieken, is dat er bijna geen uitval is. Meeste patiënten hervatten hun werk de volgende dag.

Het haar in het donorgebied groeit mooi terug in ongeveer twee weken. Net zoals bij haartransplantaties, haar groeit in cyclussen. Kort na de transplantatie zal het getransplanteerde haar uitvallen en uw wenkbrauwen zullen er uit zien net zoals voor de behandeling. Dit is normaal. De haren volgen hun groei cyclus en zullen starten met groeien in drie maanden. Over een span van negen maanden tot 1 jaar, zal je een volledige groei zien van de wenkbrauw transplantatie.

FlyHealth haartransplantatie blog

vrouwen haartransplantatieBlogHaartransplantatie

Haarverlies, een irritant verschijnsel

Vrouwen haartransplantatie Het geeft iedereen een identiek karakter, het is duidelijk zichtbaar en makkelijk aanpasbaar. Wat is het , het is je haar, je kapsel. Het geen wat je een uitstraling kan geven, vrouwelijk, mannelijk verleidelijk, sportief of klassiek. Maar…
flyadmin
January 17, 2019