Braziliaanse Billift (Bilvergroting -BBL)

Niet iedere vrouw wordt geboren met stevige, ronde billen. Het zandlopermodel waar veel vrouwen naar streven, en die veel mannen zeer aantrekkelijk vinden, is zeldzaam. Er zijn verschillende redenen waarbij billen in de loop van de jaren kunnen gaan hangen, waardoor het zelfbeeld van een vrouw aanzienlijk wordt aangetast. Zo kan een zwangerschap invloed hebben op de stevigheid van de billen, maar ook extreem afvallen in een korte periode heeft invloed op de stevigheid van de billen. Het is vaak het geval dat de elasticiteit van het vel is aangetast, waardoor het niet goed meer om je lichaam heen zit. Ook voor vrouwen die overtollig vet op een andere plaats van het lichaam hebben, kunnen voor een Braziliaanse billift kiezen. Bbl voor en na foto’s zijn op deze pagina.

Vaak wordt deze cosmetische ingreep gekozen door gezonde vrouwen voor esthetische doeleinden, om het zandloper model te creëren die mannen aantrekkelijk vinden. Hieronder wordt besproken hoe het is zijn werking gaat.

Welkom bij de fotogalerij met foto’s van voor en na BBL operaties van FlyHealth. Alle foto’s zijn gemaakt en met toestemming van patiënten die door ons behandeld zijn. Dit zijn echte patiënten met echte resultaten. Geen van deze resultaten zijn veranderd om een andere beeld te geven. Dit zijn de werkelijke resultaten van de ingrepen die wij doen.

Wat is een Braziliaanse Billift?

De eerste fase van een Braziliaanse billift bestaat uit liposuctie. De meest gangbare plaatsen waar vet onttrokken kan worden voor deze cosmetische ingreep zijn de buikstreek, heupen en benen. Na het aanbrengen van kleine incisies in het gewenste lichaamsdeel wordt er een vloeistof geïnjecteerd die de vetcellen doet opzwellen. Vervolgens wordt het vetweefsel opgezogen met een buisje.

Om beide billen op te vullen is gemiddeld 800 cc vet noodzakelijk. Aangezien ongeveer de helft van het weggenomen vetweefsel geschikt zal zijn voor de operatie, zal er voor deze hoeveelheid vet ongeveer 1600 cc vet weggezogen moeten worden tijdens de eerste fase van de operatie. Soms zijn er meerdere behandeling noodzakelijk om voldoende vet weg te halen voor de lipofilling.

De tweede fase bestaat uit de vettransplantatie waarbij het vetweefsel via een sneetje in de billen wordt ingespoten. Nadat het proces van billen opvullen is voltooid ziet de patiënt direct resultaat. Over het algemeen wordt 60-80% van het ingespoten vet permanent opgenomen door het lichaam. Het overige vetweefsel wordt in de eerste drie maanden na de ingreep op een natuurlijke wijze afgebroken door je lichaam. Na drie tot vier maanden is het definitieve eindresultaat zichtbaar.

Herstel na een Braziliaanse Billift

Zware fysieke inspanning is ten strengste afgeraden gedurende de eerste twee weken na de operatie. Na 1 week is het mogelijke om lichte lichamelijke oefeningen weer uit te oefenen. Na ongeveer 6 weken is sporten weer mogelijk.

Het is belangrijk dat je zelf goed in de gaten houdt hoe je lichaam zich gedraagt gedurende de revalideringsprocedure. Een herstelproces is erg persoonsgebonden. Dit komt omdat er bij de ene patiënt meer vet ingespoten moet worden dan bij de ander. Bij twijfel, raadpleeg altijd de chirurg.

Voor-en-na foto’s van de Braziliaanse billift

De onderstaande voor en na BBL foto’s zijn gepubliceerd van patiënten die een bilvergroting hebben gehad bij FlyHealth. De foto’s zijn niet bewerkt, zodat jij een zo goed mogelijk beeld kunt krijgen van wat cosmetische chirurgie voor jou kunt betekenen. Als je geïnteresseerd bent in een Braziliaanse billift lees je hier meer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis consultatie.

FlyHealth Voor en Na fotogalerij

(*to try and maintain patient confidentiality, identifying tattoos, marks, and facial features may have been altered or obstructed)