platelet rich plasma turkije

Platelet rich plasma

Platelet rich plasma (PRP) is een niet-chirurgische haarverlies behandeling dat gebruik maakt van een klein staaltje van de patiënt zijn bloed. Het draaien van de bloedcellen wordt gestopt om het plasma te onttrekken. Het plasma bevat een geconcentreerde hoeveelheid van bloedplaatjes en groeifactoren. Deze onderdelen worden dan meteen geïnjecteerd in het kalende gebied.

De resultaten voor PRP voor haarverlies zijn zeer effectief voor zowel een haarverlies behandeling als een versterking van een haartransplantatie. De reden waarom PRP een effectieve behandeling is, is omdat de groei factoren gebruikt worden om de verzwakte haarfollikels te stimuleren. Sinds de groeifactoren van de patiënt zijn eigen bloed zijn, wordt het haarverlies gebied met het bloed ingeprent met cellen die de natuurlijke heling vergroot. Dit resulteert in cellulaire groei dat de haarfollikels, of de verzwakte haarfollikels, stimuleert. Deze geïnjecteerde haarfollikels worden groter en gezonder. Dus dikker haar kan worden geproduceerd.

Platelet rich plasma voor haarverlies werkwijze

PRP in Turkije voor haarverlies heeft praktisch geen uitval en slechts een minimaal ongemak. Haartransplantatie specialisten gebruiken actuele verdoving om het kalende gebied te verdoven. Een special rol met micro naalden worden dan toegepast op het gebied om de hoofdhuid te stimuleren. Het resultaat van het gebruik van de rol, veroorzaakt dat de huid automatisch geneest en activeert de reparatie van de groei van de cellen die reeds aanwezig zijn. BRP wordt dan direct geïnjecteerd in de hoofdhuid en kan oppervlakkig op de huid worden toegevoegd.  Het duurt ongeveer een 80 minuten voor het hele proces teneinde is.

Kost van PRP voor haarverlies

De kost van PRP voor haarverlies in Turkije is zeer betaalbaar in vergelijking met de kosten in het Verenigd Koninkrijk en West-Europa. Turkije is een van de best betaalbare bestemmingen in Europa voor medische toeristen. Dit door de goedkope levensstandaard, de gunstige wisselkoers en de goedkope operatie kosten.

Patiënten die naar Turkije afreizen voor de PRP voor haarverlies transplantatie zijn in staat om tot 70% te besparen. Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan inclusief de kost van de behandeling, hotel overnachting(en), transport in de stad, vertolking en hosting van de patiënt.

Goede kandidaten voor PRP voor haarverlies

PRP voor haarverlies in Turkije is geschikt voor patiënten met uitdunnend haar. Patiënten die een actieve infectie hebben op de hoofdhuid, diabetes patiënten en patiënten die bloed verdunnende medicatie nemen, zijn geen goede kandidaten voor  PRP voor haarverlies in Turkije. Beide mannen en vrouwen hebben voordeel met de BRP voor haarvalies behandeling.

Herstel van de PRP voor haarverlies

Er is geen herstel tijd nodig na de PRP behandeling. Het herstel van een PRP behandeling voor haarverlies verloopt meestal vlot en zonder problemen. Pijn dat ontstaat door de PRP behandeling is gemakkelijk te beheersen met niet-verdovende medicatie zoals Ibuprofen. Een milde zwelling in het voorhoofd kan verwacht worden, maar wordt meestal ervaren na 4-6u van de PRP injectie. Dit is normaal en zal wegtrekken binnen de 48 uur. Het vermijden van inspannende activiteiten is ten zeerste aan te raden totdat de zwelling is weggetrokken. Patiënten van de PRP voor haarverlies behandeling kunnen hun haar normaal wassen meteen na de injectie.

Resultaten van PRP voor haarverlies

Patiënten kunnen haargroei ondervinden binnen twee maanden. Meestal wordt het uiteindelijke resultaat gezien na 5 tot 8 maanden na de behandeling. Echter, de resultaten zullen zich verder verbeteren tot 1 jaar na de behandeling.

FlyHealth haartransplantatie blog

vrouwen haartransplantatieBlogHaartransplantatie

Haarverlies, een irritant verschijnsel

Vrouwen haartransplantatie Het geeft iedereen een identiek karakter, het is duidelijk zichtbaar en makkelijk aanpasbaar. Wat is het , het is je haar, je kapsel. Het geen wat je een uitstraling kan geven, vrouwelijk, mannelijk verleidelijk, sportief of klassiek. Maar…
flyadmin
January 17, 2019