Oogzakverwijdering - flyhealth

Oogzakverwijdering in Turkije. Heb je klachten over je oog zakken? Laten ze je er moe uitzien en wilt u uw jonge frisse look terug? Oogzak verwijdering chirurgie, ook wel bekend als ooglidcorrectie, helpt om uw jeugdig gezicht te herstellen en geeft u een nieuwe look waarnaar veel mensen verlangen, dit kan allemaal door het verwijderen van het overtollige huid en vet boven de ogen. Het kan ook door het overtollige vet en huid onder de ogen te verwijderen.

Oogzakverwijdering Procedure voor het bovenste ooglid

De chirurg zal beginnen met het maken van een kleine incisie langs het bovenste ooglid. De huid wordt dan zorgvuldig gescheiden van het onderliggend weefsel voor dat het kan worden verwijderen of herplaatsen en de spieren terug kunne worden vastgedraaid.

Oogzakverwijdering  Procedure voor het onderste ooglid

De chirurg maakt een incisie langs de onderste wimperlijn voordat het verwijderen van het overtollig vet (ook wel bekend als de oogzakken) en het uitrekken van de huid gebeurt. Zodra de incisie is gesneden, zal al het overtollig huid worden verwijderd en zo zal het gezicht gladder zijn, en uw huid zal er jonger uitzien onder uw ogen.

Belangrijke opmerkingen

  • Operatie wordt uitgevoerd onder algemene verdoving
  • Misschien voel je staat weer aan het werk binnen één tot vijf dagen
  • U kan desgewenst sporten of oefenen na twee weken.
  • Verwacht dat uw resultaten ten minste tien tot twintig jaar blijven.

Veel gestelde vragen over zakken onder de ogenverwijderen

1- Wat veroorzaakt wallen onder de ogen?

Weefselen spieren die het ooglid ondersteunen, verzwakken door veroudering, waardoor huid onder de ogen minder aangespannen is. Daarnaast zijn er een aantal andere factoren die kunnen leiden tot wallen onder de ogen, zoals hormonen, weinig slaap, allergieën en erfelijkheid.

2 -Ik heb wallen onder mijn ogen. Zal oogzak verwijdering chirurgie me zeker helpen?

Oogzakverwijderingen worden toegepast om de losse huid onder de ogen te verwijderen. Deze operatie is de enige manier om het probleem van wallen onder de ogen te beëindigen. Fly Health plastisch chirurgen zullen ervoor zorgen dat u een meer dan bevredigend kijk na uw oog tas verwijdering in Turkije zal hebben.

 3- Is oogzak verwijdering de beste methode om vetkussentjes te verwijderen?

In het kort, ja! Transconjunctivale blepharoplastiek wordt geaccepteerd als de beste methode om vetkussentjes te verwijderen omdat het geen littekens achterlaat en er natuurlijk uitziet. Door vullingen of een laser kan het mogelijk zijn om de huid terug aan te spannen. Neem contact op met FlyHealth om meer te weten te komen over oogzakverwijderingen.

FlyHealth Cosmetische Chirurgie in Turkije Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019