Neus chirurgie, Neuscorrectie turkije flyhealth

Neuscorrectie

De neus is een van de belangrijkste kenmerken van een menselijk gezicht en beïnvloedt hoe mensen zichzelf zien. Voor patiënten die niet tevreden zijn met de grootte en de vorm van hun neus, biedt een neuscorrectie een zeer goede cosmetische oplossing. Omdat een neus vaak het eerste is aan een gezicht dat men herkent, net na de ogen, is het de meest belangrijke gezichtstrek dat kan gecorrigeerd worden door simpelweg zijn grootte en vorm aan te passen, zo kan het een grote impact hebben op iemands voorkomen. Een neuscorrectie kan de balans van de gelaatstrekken verbeteren en helpt patiënten om hun zelfvertrouwen te herwinnen.

Informatie over neuscorrectie

Een neuscorrectie wordt uitgevoerd in algemene verdoving. Tijdens dit soort operatie snijdt de chirurg vanbinnen in de neusgaten en in sommige moeilijkere gevallen worden ook over de basis van de neus sneden gemaakt . De chirurg hervormt dan het innerlijke bot en kraakbeen om een ​​meer aangename verschijning te produceren.

Belangrijk over neuscorrectie:

Chirurgie wordt onder algemene verdoving uitgevoerd. U moet minstens een week verblijven voor uw herstel, omdat de neus zal worden gevuld met gips. Na het verwijderen van dit gips is de terugkeer naar werk mogelijk binnen 1-5 dagen.

Sporten beoefenen is mogelijk twee weken nadat het gips verwijderd.

U kunt ons een berichtje sturen wanneer u tijd heeft. Dit kan zijn om u vragen te beantwoorden of om makkelijk een behandeling te boeken ! Wij zijn nu  beschikbaar via Whatsapp. 686078924

Wij zijn nu beschikbaar via WhatsApp

Veel gestelde vragen over neuscorrecties in Turkije

Maakt u gebruik van Neustussenschot correctie voor een neuscorrectie in Turkije?

Sommige van de FlyHealth patiënten hebben niet alleen esthetische zorgen, maar ook functionele. Ze zijn bijvoorbeeld niet in staat om comfortabel te ademen; Daarom voeren chirurgen van FlyHealth Neustussenschot correctie samen met de neuscorrectie, zodat ze gemakkelijk kunnen ademen. Neustussenschot correctie verwijst naar de chirurgische procedure om een ​​afgeweken neustussenschot te corrigeren. Neustussenschot correctie en een neuscorrectie worden vaak septorhinoplasty genoemd. Neem voor informatie over prijzen contact op met FlyHealth.

FlyHealth werkt met de beste plastisch chirurgen in Turkije. De plastisch chirurgen van FlyHealth zijn gecertificeerd, ervaren en opgeleid in topinstellingen. Zij hebben eerder met veel succes honderden neuscorrecties in Turkije uitgevoerd. U kunt contact opnemen voor een gratis consultatie met FlyHealth plastische chirurgen over uw neuscorrectie.

Voert u neuscorrecties uit aan het topje van de neus?

Ja, de plastische chirurgen van FlyHealth voeren ook correcties uit aan de top van de neus. Een neustopcorrectie is een neus operatie die het puntje van de neus verandert. FlyHealth chirurgen voeren met succes deze procedure jaren al jaren uit.

Maak vlug een afspraak bij FlyHealth. Gratis Consultatie!

FlyHealth Cosmetische Chirurgie Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019