Eda Işıl

Dr. Eda Isil
Plastisch Chirurg

De in Duitsland geboren Dr. Eda Isil zorgt voor de complete ervaring binnen de cosmetische chirurgie. Dit lukt haar door een uitstekende combinatie te leveren van uitstekende chirurgische resultaten gecombineerd met gepersonaliseerde zorg voor haar patiënten.

Ze is een zeer gerespecteerde en bekend persoon in de wereld van de plastische chirurgie. Dr. Isil is in bezit van een uitzonderlijk talent, namelijk haar kennis in verschillende talen. Ze spreekt vloeiend Engels, Duits en Turks ( dit is haar moedertaal) Dr. Isil specialisme in cosmetische chirurgie is dat op het gebied van het gezicht, borst en het lichaam. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het verbeteren esthetische uitstraling van haar patiënten door gebruik te maken van innovatieve huidverzorging, botox en fillers en body contouring chirurgie.

Dr. Isil haalt heel veel eer en trots uit haar werk met het verbeteren van de fysieke kenmerken van haar patiënten, door de combinatie van haar liefde voor anatomische en cosmetische wetenschap met haar uitzonderlijke chirurgische expertise, om de uiterlijke schoonheid van haar patiënten te verbeteren. Dr. Isil studeerde geneeskunde aan de universiteit van Istanbul nadat zij was afgestudeerd zijn afstuderen aan de (Duitse High School).

Haar patiënten prijzen haar, door haar rustgevende en kalme manier van handelen aan het bed voor de nazorg. Dr. Isil is toegewijd om er voor te zorgen dat de mensen ,die zij behandeld, de beste zorgt krijgen die ze verdienen.

Dr. Isil betreed een begeerde positie aan Istanbul Academie voor Plastische Chirurgie waar zij samenwerkt met hoog geplaatste en gerenommeerde artsen waaronder, Osman Oymak, Akın Yücel en Tunç Tiryaki.

Dr. Isil kijkt ernaar uit al haar patiënten te voorzien van professionele en persoonlijke zorg.

Certificaten en Lidmaatschap

International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS)
Member

ISAPS

European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) Certified
Fellow of the EBOPRAS

ebopras

Turkish Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgeons
Member

tprecd

Turkish Medical Association
Member

turk-tabibler-birligi