BlogPlastische Chirurgie

Liposuctie vs Maagverkleining, Welke moet je nemen?

By March 5, 2018No Comments
Liposuctie-Maagverkleining

Obesitas wordt langzaamaan een oncontroleerbare epidemie . Mannen en vrouwen vrezen het en nemen maatregelen om dit te worden. Echter is het voor een aantal mensen , door verschillende factoren, heel moeilijk om af te vallen. De meeste mensen willen vet verwijderen om cosmetische redenen, maar het is belangrijker om het vet dat schadelijk is voor het lichaam aan te pakken.

Gelukkig zijn er chirurgische methodes om vet te verwijderen van het lichaam, voor de de mensen die moeite hebben om vet te laten verwijderen. In dit artikelen zullen wij 2 methoden behandelen, Liposuctie en Maagverkleining.

Liposuctie

Liposuctie Turkije is hoofdzakelijke een cosmetische ingreep, waarbij overtollig vet word verwijderd van verschillende gebieden van het lichaam. Het vet wordt weggezogen doormiddelen van kleine sneetje is het lichaam. Deze methode is echter niet een langdurige oplossing , maar meer een oplossing op de meteen effect te hebben. De ophoping van vet is hetgeen wat aangepakt zal moeten worden. Bent u op zoek naar gewicht verlies met vetreductie dan is een maagverkleining Turkije een betere oplossing voor u

Maagverkleinende operatie

Maagverkleinende operatie Turkije is een methode dat helpt om definitief uw overtollige vet te verwijderen. Doordat er een specifiek dieet wordt opgegeven nadat de operatie heeft plaats gevonden. Tevens heeft het ook een positief effect op de cholesterol waarden. Het belangrijkste is dat uw eetgewoontes na de operaties drastische veranderen, waardoor de kans op nieuwe vetophoping heel veel kleiner wordt.

Het is belangrijk om te weten wat uw BMI is voordat u de keuze maakt om onder het mes te gaan. Niet iedereen komt namelijk in aanmerking voor een maagverkleinende operatie.

BMI Categorie
<16.0 Extreem ondergewicht
16.0 to 16.9 Zware ondergewicht
17.0 to 18.4 Ondergewicht
18.5 to 24.9 Normaal gewicht
25.0 to 29.9 Overgewicht
30.0 to 34.9 Obesitas ( Klasse 1)
35.0 to 39.9 Obesitas ( Klasse 2)
>= 40 Morbide Obesitas

 

Aan de hand van deze tabel kunt u zien welke groep u zich bevindt. Als u zich in de klasse 2 Obesitas if Morbide Obesitas bevindt is het aan te raden om de operatie te doen. Alles lager is op te lossen door een verandering van eetpatronen en volgen van diëten.

Er is geen echte winnaar

Als u zoekt naar een oplossing om op bepaalde gebieden opgehoopt vet te verwijderen dan is een Liposuctie de beste oplossing. Bent u op zoek om overtollig vet te verwijderen en ook gewicht te verliezen, dan is het beste om een maagverkleinende operatie te ondergaan. Deze operatie helpt u met meer dan alleen uw gewichtsprobleem. U moet wel een geschikte BMI hebben om in aanmerking te komen voor deze operatie . Een maagvekleinende operatie kan gezien worden als een oplossing voor de lange termijn, terwijl een liposuctie gezien kan worden als een oplossing op korte termijn.

Waarom FlyHealth?

Door de lange ervaring in de medische wereld is FlyHealth een juist keuze. FlyHealth heeft een uitstekend team met professionals op verschillende gebieden in de cosmetische en medische wereld. Bij FlyHealth zijn ze gepassioneerd om mensen de juiste behandeling en kwaliteit te geven van het hoogste niveau.