Lasik (Laser Oogoperatie) is een van de populairste en meest voorkomende laser oogoperaties en. heeft een wereldwijde bekendheid gekregen vanwege het gemak en comfort dat deze operatie biedt.

Lasik chirurgie in Turkije is ontworpen om bijziendheid en/of astigmatisme ( cilindervorming in de oog) te verhelpen door het oppervlakkige weefsel van het hoornvlies van de dunne lens te verwijderen.

De Lasik chirurgen in Turkije hebben jaren ervaring in het uitvoeren van refractieve operaties. De operatie zorgt ervoor dat  patiënten onafhankelijk worden van hun bril en/of contactlenzen, en hun levenskwaliteit hierdoor verbeterd. De meeste internationale patiënten, die naar Turkije afgereisde voor een Lasik operatie, boekte een  uitstekend resultaat.

De Lasik oogoperatie is ontworpen om de vorm van de lens van het oog permanent te wijzigen.Hiermee worden oogaandoeningen als myopie (bijziendheid), hypermetropie (verziendheid) en astigmatisme( cilindervorming) verholpen.

De oogartsen zijn toegewijd om u de vrijheid, comfort en het vertrouwen die een laseroperatie oplevert, u te geven

De oogchirurgen in Turkije weten dat patiënten die een oogcorrectie willen ondergaan, opzoek zijn naar veiligheid en een chirurg met ervaring, aangezien de ogen zeer belangrijk zijn. De oogchirurgen in Turkije hebben meer dan duizend laser oogoperaties uitgevoerd met precisie, veiligheid en naar de tevredenheid van de patiënt.

Om de best mogelijk resultaten te verkrijgen gebruikt het oogcentrum in Turkije enkel en alleen  de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur en technieken.

Om een helder zicht te krijgen, moet het hoornvlies het inkomende licht op de juiste manier kunnen ombuigen, om zo de beelden gefocust op het netvlies te krijgen. De Lasik oogoperatie is een refractie operatie die ervoor zorgt dat het hoornvlies en de lens van het oog worden hervormd om zo de inkomende beelden op de juiste manier gefocust te krijgen. Het zicht van de patiënt  zal hierdoor weer perfect of bijna perfect worden.

Elke patiënt is uniek, daarom zorgen de oogchirurgen in Turkije ervoor dat iedere patiënt persoonlijk wordt benaderd met oog op het comfort en vooruitgang van de patiënt.

lasik-eye-surgery-treatment

De kosten van Laser oogoperatie in Turkije

De oogcentrums in Turkije streven er naar om de Lasik operatie betaalbaar te maken voor zowel locale als internationale patiënten. De oogchirurgen in Turkije vinden dat iedereen zou moeten kunnen genieten van deze levens-veranderende operatie.

Oogcentrums in Turkije bieden daarom hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs aan. De kosten van een Lasik oogoperatie in Turkije wordt bepaald vóór u arriveert. De kosten omvatten; de peroperatieve evaluatie, alle postoperatieve visites, vervoer in de stad, de behandelingskosten en hotel accommodatie. Patiënten, die naar Turkije afreizen om de Lasik oogoperatie te ondergaan, kunnen tot 80% sparen op de gehele behandeling.

Een gratis online consultatie wordt u aangeboden om vast te stellen of u geschikt bent. Tijdens deze consultatie zullen ook onze oogchirurgen al uw vragen beantwoorden vooraleer u zulke belangrijke beslissing maakt.

Procedure van de Lasik oogoperatie

  • GewichtsverliesVerdovende oogdruppels worden in het oog gedruppeld.
  • De Lasik chirurg maakt een beschermend lapje om het binnenste hoornvliesweefsel te kunnen bereiken.
  • Uw zicht zal wazig zijn voor ongeveer een minuut tijdens deze stap van de operatie.
  • Nadat het zogenaamde lapje is gemaakt, komt uw zicht terug en zal u het knipperende lichtje van de laser en de lichten die worden gebruikt tijdens de operatie, kunnen zien.
  • Als volgende stap worden er, met een koud laser licht, computer gegenereerde impulsen gegeven aan de binnenste lagen van het hoornvlies. Het laserlicht is onzichtbaar maar maakt een klikkend geluid terwijl het voorzichtig de binnenste laag van het hoornvlies hervormd en zo uw zicht verbeterd.
  • Tijdens deze stap zal er een ‘eye-tracking’ apparaat de bewegingen van uw oog volgen om een nauwkeurige correctie te verkrijgen. Vervolgens zal de chirurg voorzichtig het lapje terug op de originele plaats positioneren en de operatie afronden. Er zal een beschermkapje worden aangebracht om te voorkomen dat u in uw oog zou gaan wrijven. Het lapje heelt op natuurlijke wijze gedurende een paar uur na de operatie.
  • Na de Lasik oogoperatie voelen de meeste patiënten irritatie en ongemak in de oogomstreek. Dit gevoel verdwijnt meestal na enkele uren en na een dutje.

Wat kan u na de Lasik operatie verwachten

Laat iemand u naar huis rijden en neem een dutje van 3-4 u.

De eerste 24u kan het zijn dat uw zicht troebel is of dat u precies een witte waas voor uw oog ziet. De dag na de operatie zal u hoogstwaarschijnlijk een oncomfortabel gevoel hebben, lichtgevoelig zijn en een tranend oog hebben. De meeste patiënten voelen enkel wat ongemak de eerste 2-4u na de operatie.

De oogchirurg kan Tylenol, Advil of Aspirine voorschrijven als zijnde pijnstiller.

Het veelvuldig gebruik van koude oogdruppels kan ook helpen tegen de pijn. Om meer te weten te komen over deze levens-veranderende operatie, contacteer ons dan vandaag.

FlyHealth blog

BlogErvaringen

Ethnische Rhinoplastie Review bij FlyHealth

FlyHealth biedt Ethnische Rhinoplastie. Ons doel is om patiënten van over de hele wereld te voorzien van betrouwbare cosmetische behandelingen in de meest prestigieuze zorginstellingen in Turkije. Asly, een patiënt bij FlyHealth, nam contact met ons op over een revisieoperatie.…
flyadmin
September 9, 2020
Blog

Buikwandcorrectie na corona lockdown periode

Bij FlyHealth kun je terecht voor veel cosmetische ingrepen. Ons ultieme doel is om patiënten vanuit elke hoek van de wereld betrouwbare cosmetische behandelingen te bieden in de betrouwbaarste zorginstellingen in Turkije. Petra van Utrecht heeft om haar eigen redenen…
flyadmin
July 17, 2020
Blog

Medische reizen tijdens COVID-19 periode

Reizen tijdens COVID-19 We gaan door onzekere tijden met COVID-19 in ons leven. Reizen tijdens COVID-19 wordt binnenkort weer mogelijk. Er is veelbelovend nieuws de laatste tijd in het accepteren van internationale patiënten in het land. Er zullen echter regels,…
flyadmin
May 26, 2020