Als u overweegt om een haartransplantatie operatie te ondergaan, kunt u overwegen om de behandeling te ondergaan in het buitenland. Kost van haartransplantatie in Turkije is laag. Dit kan zijn door financiële redenen of misschien kent u iemand die een behandeling heeft ondergaan bij een ervaren dokter. De voornaamste reden waarom patiënten naar het buitenland gaan voor een haartransplantatie is de kostprijs.

De laatste 10 jaar is Turkije naar de top gerezen en staat het, volgens het Gezondheidsministerie van Turkije, op nummer 6 voor meest bezochte land door medische toeristen.

Het aantal patiënten die opzoek zijn naar een  haartransplantatie is gegroeid buiten de normen. Nieuwe medische apparatuur en behandelingen worden in Turkije aangeboden en staan aan de top wanneer er wordt vergeleken met andere haartransplantatie bestemmingen. De prijs voor haartransplantaties in Turkije is slechts 1/3 van de prijs, of minder, van wat patiënten betalen in het Verenigd Koninkrijk en West-Europa.

Er zijn een aantal factoren die een impact hebben op de totale kost van een haar transplantatie in Turkije zoals het nummer van transplantaten dat moet gebruikt worden, de gekozen techniek, de faciliteiten en het honorarium van de chirurg. Achteloos van de prijs, patiënten sparen tot 80% op een haartransplantatie behandelingen in Turkije.

Sommige patiënten zijn sceptisch tegenover medisch toerisme in Turkije, denkende dat het ‘te goed om waar te zijn’ is. Echter, het is niet omdat de kost van de haartransplantatie lager is dan bij de meeste bestemmingen dat dan ook de kwaliteit minder zal zijn. Er zijn tal van factoren die ervoor zorgen dat de haartransplantatie prijs in Turkije lager is dan bij andere bestemmingen.

Hier zijn de meest voorkomende reden waarom de kost van haartransplantatie operatie in Turkije betaalbaarder is dan bij andere bestemmingen.

Follicular-Unit-Extraction Turkije

Redenen waarom de kosten voor haartransplantaties in Turkije minder zijn

Goedkopere levensstandaard

De lagere levensstandaard in Turkije, in vergelijking met dat van het West Europa, zorgt voor goedkopere arbeid, goedkopere operatiekosten en een betaalbare huur. Dit terwijl een betere en kwalitatieve dienst wordt gegeven die in lijn staat met EU normen. De prijzen in Turkse privé klinieken zijn zeer laag in vergelijking met andere Europese tegenhangers, vooral als het gaat om spoedgeval diensten.

Centraal geografische locatie

Door zijn gunstige locatie tussen Europa en Azië, is Turkije in staat het best bereikbare land te zijn. Dat gezegd , resulteert dit in goedkopere vluchten vanuit Europa, het Midden-Oosten en Azië. De lagere vluchtkosten zorgt dan weer voor dat patiënten meer kunnen besparen op reiskosten. Turkije heeft verscheidene low-cost luchtvaartmaatschappijen die te vinden zijn in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Sommige van deze low-cost maatschappijen zijn AtlasJet, Onur Air, Pegeasus, AnadoluJet, Seabird Airlines, Sun Express Airlines en vele andere. Het is mogelijk om low-cost vluchten te boeken op de websites, in het Engels.

Turkije heeft een unieke geografische positie en geeft de mogelijkheid voor bewoners van 72 landen om er heen te reizen zonder visa. Turkije staat op nummer 6 als het gaat over medisch toerisme.

Gunstige wisselkoers

Een andere reden waarom Turkije geniet van een aanzienlijke prijs voordeel, is de gunstige wisselkoers. Britse medische toeristen hebben het meeste voordeel wanneer ze reizen naar Turkije voor een medische behandeling. Dank zij hun hoge valuta waarde. De Euro is gelijk aan 3.92 Turkse Lira (wisselkoers van 22 maart 2017). Ditstaat patiënten toe om buitengewoon uit te geven aan vrije tijdskosten en voor shopping.

FlyHealth haartransplantatie blog

vrouwen haartransplantatieBlogHaartransplantatie

Haarverlies, een irritant verschijnsel

Vrouwen haartransplantatie Het geeft iedereen een identiek karakter, het is duidelijk zichtbaar en makkelijk aanpasbaar. Wat is het , het is je haar, je kapsel. Het geen wat je een uitstraling kan geven, vrouwelijk, mannelijk verleidelijk, sportief of klassiek. Maar…
flyadmin
January 17, 2019