BlogHaartransplantatie

Haartransplantatie Turkije

By July 17, 2017September 11th, 2017No Comments

Wie wil er nu geen prachtige bos met haren? Jammer genoeg is dit niet voor iedereen weggelegd. Vele mensen, mannen én vrouwen, hebben te kampen met haarverlies. Ook op jonge leeftijd hebben vele haarverlies en het geeft een ware negatieve invloed op hun sociale leven en hun zelfvertrouwen. FlyHealth heeft echter een betaalbare en betrouwbare oplossing, haartransplantatie Turkije.

Turkije is gekend voor zijn medisch toerisme maar waarom is dit? Eerst en vooral doordat de patiënten veel minder betalen . De levensstandaard in Turkije is een stuk lager dan andere landen in het Westen en dus ook de medische behandelingen die je kan krijgen. Dit wil echter niet zeggen dat de kwaliteit omlaag gaat. Het is een globaal misverstand dat “enkel dure producten van goede kwaliteit zijn ”. Integendeel, dikwijls zijn dure producten niet goed in kwaliteit omdat zij enkel en alleen denken aan hun marktaandeel en niet meer aan hun consument. Dit is hetzelfde in de medische wereld. De chirurgen van haartransplantatie Turkije hebben een andere instelling. Zij hebben van de beste opleidingen genoten maar kiezen eerst voor de resultaten en tevredenheid van hun patiënten en denken dan pas aan hun winst. De vergoeding van dokters in Turkije ligt een stuk lager, omdat het leven in Turkije ook heel wat goedkoper is. Dit resulteert dan in een goedkope behandeling maar met de beste resultaten van de beste chirurgen.

haartransplantatie in turkije

FlyHealth’s haartransplantatie Turkije staat gekend voor niet alleen hun lage prijs en uitstekende kwaliteit maar ook voor hun respectvolle omgang naar de patiënten toe. Een afspraak maken is zeer gemakkelijk. Je kan ook eerst een gratis consultatie ontvangen voordat je ook maar een beslissing hoeft te nemen. Wil je liever eerst weten hoeveel het je uiteindelijk zal kosten? Geen probleem, een mailtje met de omschrijving van je probleem en verwachtingen en je krijgt binnen de twee dagen een antwoord met uitgebreide aanbieding. Of wil je er meteen voor gaan en een afspraak maken? Ook hiervoor kan je een mailtje sturen waarop je binnen de 2 dagen antwoord krijgt of je kan bellen om een afspraak meteen te maken. Niet alleen de chirurgen maar ook de medewerkers voor de haartransplantatie Turkije zijn zeer begaan met hun patiënten en bieden hen elk persoonlijke aandacht, respect en een op maat gemaakte oplossing.

Haartransplantatie Turkije is er voor om de (potentiële) patiënten te helpen en is er niet voor het geld. Een uitgebreide studie, van de patiënt zijn/haar case, wordt gedaan om eerst en vooral te zien of de patiënt een geschikte kandidaat is. Het is noodzakelijk om een goede match te zijn aangezien de chirurgen van haartransplantatie Turkije een goed resultaat willen geven. Geschikte kandidaten voor een haartransplantatie Turkije zijn o.a.:

  • Personen die kampen met een haarverlies probleem dat genetisch bepaald is en die het slachtoffer zijn van haarverlies voor meer dan 5 jaar.
  • Mannen en vrouwen met een realistische verwachting en die de voordelen en beperkingen van een haartransplantatie begrijpen.
  •  Mannen die te kampen hebben met haarverlies maar waarvan het haarverlies is gestabiliseerd.
  • Vrouwen die te kampen hebben van vrouwelijke kaalheid en die een stabiel donor gebied hebben.

Het is steeds het beste om een consultatie aan te vragen zodat u er zeker van bent of u de geschikte kandidaat bent of niet.

Kosten haartransplantatie in Turkije

We kunnen met zekerheid stellen dat Turkijke een van de goedkoopste haartransplantatie bestemmingen is. Er zijn verschillende factoren die de totale kosten van een haartransplantatie bepalen, zoals de techniek, de hoeveelheid haar waar het om gaat, en de dokterstarieven. Gelukkig scoort haartransplantatie in Turkije uitstekend bij al deze. De lage kosten van levensonderhoud, voordelige koerswisseling en lage dienstverleningstarieven maken Turkije tot een van de meest betaalbare bestemmingen voor medisch toerisme. Haartransplantatie ingrepen bij FlyHealth zijn all-inclusive en dekken de kosten van de ingreep, dokterstarieven, hotelverblijf, al het vervoer in de stad, ontvangst van de patient, en vertaal en interpretatie diensten. We nodigen u uit op een baanbrekende reis te gaan naar nieuwe, jongere en zelfverzekerdere versie van uzelf. De prijs van haartransplantatie in Turkije is heel scherp vergeleken met andere bestemmingen. Patienten die voor deze optie kiezen kunnen wel 70% op hun behandelingkosten besparen.