Gynaecomastie - Turkije istanbul Flyhealth

Een man met borstkanker is een ernstig probleem. Misschien niet vanuit een medisch oogpunt, het is ook geen bedreiging voor het leven van de man, maar het kan zijn leven in een echte nachtmerrie veranderen. Deze aandoening, ook bekend als gynaecomastie is vrij zeldzaam, maar er is maar weinig comfort voor degenen die het hebben gekregen. Hoe kan een mens gelukkig zijn als hij niet comfortabel met zijn eigen lichaam kan leven? Hoe kan hij veel zelfvertrouwen hebben? Met deze soort problemen is vaak een operatie de enige beschikbare optie die kan helpen.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is de mannelijke borst niet uit vet gemaakt, dus dit probleem kan niet alleen bij zwaarlijvige mensen ontstaan, maar ook bij degenen die vrij slank en gezond zijn. De mannelijke borst is gemaakt van borstweefsel, net als vrouwen, dus helaas zal het verliezen van gewicht dit probleem niet oplossen. Maar met plastische chirurgie wel. Het is vaak volledig pijnloos en duurt niet langer dan drie uur hoewel het afhangt van de conditie van de patiënt. Tijdens de procedure, wanneer de de patient in plaatstelijke verdoving is, verwijdert de chirurg het overmatig weefsel en laat de borst eruit zien als een kist van een andere man. Na de operatie wordt een compressie shirts gedragen voor een betere werking en de littekens verdwijnen meestal na een jaar of twee.

Veel gestelde vragen over gynaecomastie in Turkije

Ik wil mij ontdoen van mannelijke borsten. Is dit mogelijk met gynaecomastie in Turkije?

Gynaecomastie is de beste methode om zich te ontdoen van mannelijke borsten. Gynaecomastie in Turkije door de plastisch chirurgen van FlyHealth zal ervoor zorgen dat uw probleem definitief opgelost zijn. Maar als je aanzienlijk verdikt, steroïden gebruikt of hormonale problemen hebt, kunt u uw gynaecomastie opnieuw te pakken krijgen, maar de kans is zeer klein. Neem contact op met FlyHealth voor meer informatie over mannelijke borstverkleiningen in Turkije.

Hoelang zal de revalidatietijd zijn voor een mannelijke borstverkleining in Turkije?

De pijn zal verdwijnen binnen een paar dagen. Het wordtaanbevolen na de operatie zware activiteiten, zoals het heffen en spannen te vermijden voor twee weken, zodat postoperatieve bloedingen geminimaliseerd voorkomen. De genezing is meestal compleet na zes weken. Het is beter om een weekje niet te gaan werken.U moet ook een compressiekledingstuk dragen, zoals geadviseerd door uw chirurg.

 Hoeveel kost een mannelijke liposuctie in Turkije?

Een mannelijke borstverkleining is zeer duur in West-Europese landen. Ze beginnen vanaf ongeveer € 5000 en gaan tot € 15.000, afhankelijk van de locatie en de chirurg. Deze hoge prijzen zijn meestal een grote last voor de patiënten. Dat is de reden waarom FlyHealth een geweldige optie is voor degenen die weinig budget hebben. Met FlyHealth kunt u tot 70% besparen en nog steeds dezelfde kwaliteit krijgen. Neem contact op met FlyHealth om een exacte prijs te verkrijgen.

Flyhealth Cosmetische Chirurgie Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019