BlogHaartransplantatiePlastische Chirurgie

De ultieme mannelijke make-over: Drie standaard behandelingen naar er goed uitzien

By May 25, 2018December 5th, 2022No Comments

Tegenwoordig besteden mannen steeds meer tijd en middelen aan er goed uit te zien. Bijna net zoveel als vrouwen. Onze patiënt J.C. uit Londen had weinig tijd in zijn drukke bestaan dus wou hij zoveel mogelijk doen in een kort tijdbestek. In de tijd die hij had heeft hij een baardtransplantatie, haartransplantatie en een neusoperatie ondergaan in Istanbul

Het vergt een hoop planning en voorbereiden in om alle operaties op elkaar aan te sluiten. In een tijdbestek van maar 10 dagen moest alles plaats vinden.  Er moet gekeken worden welke behandeling eerst gedaan dient te worden, kijkende naar hersteltijd en werkwijze tijdens een behandeling. Hier heeft FlyHealth goed over nagedacht.

Neusoperatie : Een mannelijkere neus

Om te beginnen heeft J.C. eerste een neusoperatie gedaan. Deze behandeling heeft het langste herstel en is heeft geen invloed op de baard- en haartransplantatie. J.C. was niet tevreden over zijn neus en wou een meer mannelijkere neus. Voor de behandeling voeren ze enkele simulaties uit. Zo kan hij zijn wensen het beste vorm geven. Dit liep geheel volgens plan en na een definitieve keuze heeft hij de operatie ondergaan.

Haartransplantatie: Voor een volle bos haar

J.C. had een volle bos met haar, maar had op een aantal punten wat kale plekken. Dit komt veel bij mensen voor en meestal doen mensen hier niks aan omdat de rest van het haar deze plekken bedekt.  Dus hij heeft een transplantatie ondergaan met minder grafts dan een normale transplantatie. Voor de transplantatie is de nieuwe haarlijn met J.C. besproken en na akkoord is deze uitgevoerd.

Haartransplantatie Turkije

Baard transplantatie : Een manier om er mannelijker uit te zien

Mannen willen graag een volle hoofd met haar, maar ook volle gezichtsbeharing om zich meer mannelijker te voelen. In veel samenleving is het een teken van mannelijkheid om een volle baard te hebben. J.C. had wel een baard, maar niet de gewenste baard die hij wou. Na zijn gesprek voor zijn haarlijn en zijn nieuwe baardlijn werd hij voorbereid voor zijn behandeling van 6 uur. Er werden 3.000 grafts alleen al in zijn baard geplaatst.

Wij zijn blij dat wij J.C. een mannelijkheid pakket hebben kunnen aanbieden en hem zo een meer zelfvertrouwen hebben kunnen geven.

Neem nu contact met FlyHealth op als u hierin geïnteresseerd bent.