Als de zomer komt, willen we allemaal jurken en korte rokjes dragen. Benen zijn het deel van het lichaam dat heel belangrijk is als we het hebben over fysieke schoonheid. Sommige mensen zeggen dat de leeftijd van een vrouw kan worden voorspeld aan de hand van de “conditie” van haar benen. Zelfs als we ze niet langer kunnen maken, proberen we de huid en de spieren van de benen strak te houden, wat erg moeilijk is. De meeste vrouwen hebben een peervormig lichaam, wat betekent dat het meeste vet op de benen en billen zit. Na het afvallen, zelfs als het vet verdwenen is, maakt de slappe huid al het esthetische uiterlijk kapot. Ook al zijn de buitenste dijen niet zo problematisch wat betreft huidverslapping, de binnenste dijen zijn echt moeilijk in vorm te houden. Na veel afvallen hebben vrouwen moeite met hun binnenste dijen. In dit geval is de beste oplossing een dijbeenlift of dijbeenplastiek. Het omvat zowel liposuctie als het verwijderen van verslapte huid. Uw dijen worden zowel dunner als strakker. Het litteken is T-vormig en loopt van de binnenkant van de dij tot aan de schaamstreek. Omdat het litteken aan de binnenkant zit en horizontaal is, is het niet zo zichtbaar.

Goede kandidaten voor een dijbeenlift

Als u uw dijen niet mooi vindt en overtollig vet op uw heupen en dijbeen gebied hebt of losse huid als gevolg van veroudering, bent u een goede kandidaat voor een dijbeenlift. Vrouwen met een peervormig lichaam die veel zijn afgevallen, hebben baat bij een dijbeenlift. Als u een jaar geleden een gewichtsverlies operatie hebt ondergaan en uw gewichtsverlies is gestopt, hebt u waarschijnlijk deze operatie nodig. Over het algemeen ondergaan patiënten die veel zijn afgevallen eerst operaties zoals een 360 body lift, waarbij ook de verslapte huid van de buitenste dijen wordt verwijderd, of een buikwandcorrectie, en tijdens hun tweede sessie doen ze een dijbeenlift.

Dijbeenlift voor en na

Kosten dijbeenlift in Turkije

De prijs van het dijliftpakket kan verschillen, afhankelijk van enkele factoren. Het pakket bestaat uit hotelaccommodatie, de kosten van de operatie en de ziekenhuiskosten. De kwalificatie van de arts kan ook van invloed zijn op de prijs. Denk aan de arts die uw operatie zal uitvoeren. Je moet niet proberen je geld te besparen door een “goedkopere” arts te kiezen. Een operatie is een zeer belangrijk proces dat uw hele leven kan beïnvloeden.

Belangrijke opmerkingen

Deze operatie wordt afgeraden voor mensen met cardiologische aandoeningen, mensen die te veel roken en mensen met een zwakke gezondheid.

U moet sporten, zwaar tillen, zwemmen en andere zware lichamelijke activiteiten vermijden. De eerste 3-4 weken na de operatie zijn zeer belangrijk voor het herstel en de genezing van het litteken. Als u wilt dat het litteken klein blijft, moet u alle bovengenoemde activiteiten vermijden.

Na de operatie heeft u minstens één nacht drains om het vocht te verwijderen. Dat is heel belangrijk voor het verdere herstelproces. Drains verminderen de zwelling na de operatie en zorgen voor een snellere genezing.

U mag voor en na de operatie gedurende minstens 1-2 maanden niet roken. U moet ook stoppen met het gebruik van alcohol. Roken en alcohol vernietigen de huidkwaliteit. De huid zal een gezonde “voeding” krijgen.

U moet minstens 4 weken na de operatie kleding dragen. De kleding helpt bij de zwelling en de genezing van het litteken.

Kan de dijlift tegelijkertijd met andere plastische ingrepen worden uitgevoerd?
Ja, de dijlift kan gecombineerd worden met andere operaties zoals buikwandcorrectie, liposuctie, armlift enz.

Wanneer kan ik na de operatie weer aan het werk?

Meestal duurt het herstelproces ongeveer een maand. Dat hangt af van uw individuele toestand. U kunt zelfs eerder beginnen met kantoorwerk, maar vermijd ander zwaar werk dat zware fysieke activiteiten vereist.

Ik wil niet dat het litteken erg zichtbaar is. Is dat mogelijk?

Het litteken van de dijlift zit aan de binnenkant van uw dijen, daarom is het niet zo zichtbaar. U moet heel voorzichtig zijn tijdens uw genezingsperiode. Zo wordt het litteken zo klein mogelijk. Volg alle aanbevelingen van de arts op. U kunt ook littekenhelende crèmes gebruiken die het litteken minder zichtbaar maken.

Blog

Linda’s Transformatieve reis met FlyHealth

Linda's transformatieve reis met FlyHealth: armlift, borstlift en buikwandcorrectie Linda's reis naar een zelfverzekerdere versie van zichzelf begon met FlyHealth, een toonaangevend medisch toerismebedrijf in Turkije. Ze onderging drie grote ingrepen: een armlift, een borstlift en een buikwandcorrectie. Linda deelde…
flyadmin
July 16, 2024
Blog

Mommy Makeover: Word Weer Verliefd op Jezelf

Mommy Makeover: Word Weer Verliefd op Jezelf Moederschap is een van de mooiste ervaringen in het leven, maar het kan leiden tot enkele veranderingen in ons lichaam. Bij Flyhealth bieden we een "Mommy Makeover" pakket aan om moeders zich weer…
flyadmin
July 2, 2024