De taille is een van de meest hardnekkige gebieden als we het over gewichtsverlies hebben. Na de leeftijd van 25 jaar neemt de hoeveelheid collageen in het lichaam aanzienlijk af. Als er vóór uw gewichtsverlies geen vervorming van uw huid was dan werkt het niet zo.

Na het afvallen kan de huid op uw lichaam verslappen. Vooral in de buik kan de huid verslapt zijn. De overtollige huid rond de buik geeft meer volume. Zoek hiervoor geen cosmetische oplossingen, want een permanente en definitieve oplossing zult u niet vinden. Crèmes helpen helaas niet.

Lichaamsserums en verzorgende oliën zullen ook niet helpen. Vooral als u een gewichtsverliesoperatie zoals gastric sleeve of bypass hebt ondergaan en veel huidverslapping hebt, is de beste oplossing 360 body lift Turkije. Maar u moet weten dat 360 Body Lift Turkije geen behandeling is om af te vallen.

Bij een buikwandcorrectie wordt alleen de voorkant van de onderbuik verbeterd, bij een 360 body lift wordt ook de onderrug verbeterd.

Deze operatie haalt het vet en de verslapte huid rondom uw buik weg. Ook uw zij, onderrug (taille) en bovenste deel van de billen worden gelift. De 360 body lift operatie omvat liposuctie, die het hardnekkige vet verwijdert. Hierdoor wordt uw taille van alle kanten verbeterd. 360 body lift omvat ook het herstel van de buikspieren, waardoor ook het volume van uw taille vermindert.

Kosten van 360 Body Lift in Turkije

Het belangrijkste dat u moet weten is dat elke jonge dokter deze operatie kan uitvoeren. Dat is onmogelijk. U moet zowel een goede arts als een goede kliniek kiezen. Uw verblijf in het ziekenhuis zal ongeveer 2-3 nachten zijn, en dat beïnvloedt de totale pakketprijs.

Het hotel moet ook comfortabel zijn en niet ver van het ziekenhuis waar uw operatie zal plaatsvinden. Het is ten minste 1200-1500 pond hoger dan de buikwandcorrectie pakketprijs. Maar de operatieprijzen kunnen variëren naargelang het ziekenhuis en de arts. Daarom is er geen exacte prijs. Wanneer u de operatie besluit, moet u met uw arts over de prijs praten.

Voor de 360 Body Lift

Voor de operatie, onderzoeken artsen de patiënt. Ze maken de operatieplannen met de patiënt. Artsen evalueren de vereiste gezondheidsdocumenten. Het verschil tussen deze operatie en andere operaties is dat de incisie 360 graden naar achteren wordt verlengd. Overtollige huid en vet in het lichaam worden verwijderd. De taille wordt verdund en de spieren worden aangespannen. Op het lichaam worden hechtingen geplaatst zodat er geen verzakking meer optreedt.

De operatie wordt uitgevoerd onder algemene verdoving. Voor een 360 body lift moet het gewicht stabiel zijn in de laatste 6 maanden en het gewichtsverlies moet gestopt zijn. Dit geldt voor niet-rokers. De persoon mag geen wond- en genezingsproblemen hebben. Na de operatie moeten redelijke resultaten worden verwacht. Bij de operatie worden de littekens onder het ondergoed geplaatst. Deze littekens kunnen ongeveer een jaar lang rood blijven. Maar aan het eind van een jaar worden de littekens vager en verliezen ze hun helderheid.

Goede kandidaten voor 360 Body Lift

Mensen die veel zijn afgevallen en een verslapte huid hebben op de buik, zijkanten en billen zijn zeer goede kandidaten. Ook als u niet veel bent afgevallen maar wel huidverslapping en vet op deze plaatsen hebt, kunt u baat hebben bij deze operatie.

De uitslag van uw bloedonderzoek moet goed zijn. Bij deze operatie wordt veel weefsel verwijderd. Met dat weefsel verliest u ook wat bloed. Zwakte en duizeligheid vlak na de operatie is heel normaal. Als uw ijzer-, hemoglobine-, ferritine- en D3-vitaminegehalte echter zeer laag is, moet u deze operatie niet ondergaan totdat uw resultaat een aanvaardbaar niveau heeft bereikt.

Roken is ook schadelijk omdat het de kwaliteit van de huid vernietigt. De kleur van de huid wordt niet goed en ze verliest haar elasticiteit.

Zoals voor alle operaties die onder narcose worden uitgevoerd, moet u 3-4 weken van tevoren stoppen met anticonceptiepillen en geen supplementen of voedsel met een bloedverdunnende werking gebruiken.

Veelgestelde vragen over 360 Body Lift

Wanneer kan ik een 360 Body Lift ondergaan na een gewichtsverliesoperatie?

U kunt de 360 body lift minstens 1 jaar na de operatie ondergaan. Uw gewichtsverlies moet al voor de operatie gestopt zijn. Zo bereikt u het beste effect van de operatie.

Kunnen andere operaties gecombineerd worden met een 360 body lift?

Een 360 body lift is een ingewikkelde en vrij lange operatie. Het is niet gezond om lang onder narcose te blijven. Daarom combineren artsen geen andere operaties met de 360 body lift. Richt u vooraf op uw gezondheid! Zelfs als het veel goedkoper is om meerdere operaties tijdens hetzelfde bezoek te ondergaan, kan het zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Herstel na 360 Body Lift

Het herstelproces is een beetje hetzelfde als na een buikwandcorrectie, maar kan iets langer duren omdat de operatie uitgebreider is. U moet alle aanbevelingen van de arts na de operatie strikt opvolgen. Bijna 90% van het succes van de operatie hangt daarvan af. Aangezien u na de operatie gedurende 2 maanden niet kunt sporten zoals gewoonlijk, moet u uw dieet zeer gezond en suikerarm houden. U kunt 3 weken na de operatie beginnen te werken, maar alleen als het om kantoorwerk gaat. Vermijd zware fysieke activiteiten gedurende minstens 2 maanden! Het is beter om 4-6 weken te rusten.

Deze periode kan echter veranderen afhankelijk van de toestand van uw organisme. Omdat ieders lichaamsstructuur anders is. De hersteltijd van elke persoon is anders. Door hormonen en andere factoren in het lichaam is ieders huid anders. Daarom is er geen definitieve hersteltijd.

Maar meestal is er een herstelperiode van een week. Tijdens dit proces mag u niet te veel bewegen. Binnen drie weken tot een maand kunt u uw dagelijkse leven weer oppakken.

neuscorrectieBlog

Neuscorrectie bij FlyHealth

De perfecte vorm voor uw neus: Hoe neuschirurgie de neusfunctie en esthetiek kan verbeteren Het meest opvallende deel van je gezicht is niet uw oogkleur. Noch uw lippen. Het meest opvallende kenmerk van uw gezicht is eigenlijk de vorm van…
flyadmin
February 26, 2024