Flyhealth Cosmetische chirurgie. In de wereld waar wij nu leven is het belang van uiterlijk zeer hoog. Het bepaalt de indruk die je maakt op anderen en hoe je jezelf voelt. Gelukkig leven wij dan ook in een tijd waarin geavanceerde technologieën het mogelijk maken om ons nog mooier te maken naargelang wij het zelf willen.

Cosmetische chirurgie behandelingen zijn zover gekomen dat de behandelingen efficiënter zijn en relatief betaalbaar. Alle behandelingen worden uitgevoerd in een goed-uitgeruste en gespecialiseerde kliniek. Een dagverblijf is zelfs niet nodig, de patiënt gaat meestal meteen weer naar huis na de behandeling. De meest gekende cosmetische ingrepen zijn niet altijd noodzakelijk van chirurgische aard. Elk jaar reizen er honderden patiënten naar Turkije af voor een groot aanbod van cosmetische chirurgische behandelingen, om zo het uiterlijk van hun lichaam, gezicht of huid te verbeteren.

Cosmetische Chirurgie Flyhealth Behandelingen Turkije

Cosmetische Chirurgie Behandelingen in Turkije

Van kop tot teen, onderstaand de meest voorkomende uitgevoerde cosmetische ingrepen in Istanbul.

Face lift


Een Rhytidectomy, of meer bekend als een Face lift, is een chirurgische ingreep die is ontworpen om de zichtbare tekens van het verouderen van het gezicht en nek, te verbeteren.

Indien het uiterlijk van uw gezicht niet genoeg uw jeugdigheid reflecteert kan face lift Istanbul helpen om uw gezicht er strakker uit te laten zien en dit met een natuurlijk resultaat.

Lees verder

 

Borstimplantaten


Borstimplantaten, ook wel bekent als borstvergroting, is een chirurgische in-greep waarbij borstimplantaten het volume en de volheid van de borst vergroot en dus de symmetrie van de borsten verbeterd.

Lees Verder

 

Neuschirurgie

Neuschirurgie doelt er op om het uiterlijk van het gezicht te verbeteren, dit door de neus zijn vorm en proporties te verbeteren. Rhinoplasty is gericht op de verbetering van de balans met de andere gezichtskenmerken.

Lees Verder

Buikwandcorrectie

Buikwandcorrecties zijn één van de meest populaire lichaamsverbetering behandelingen, gebruikt om de buik platter te maken en de vorm te veranderen. Dit gebeurd door het verwijderen van overtollig vet en huid en door de spieren te verstevigen. Buikwandcorrectie kan ook voordelig zijn voor vrouwen met een uitgestrekte huid en spieren die het resultaat zijn van zwangerschap.

Lees Verder

 

Liposuctie

Liposuctie is een lichaam verbeterende ingreep die gebruik maakt van het wegzuigen van overtollig vet. Een buis wordt onder de huid ingebracht waar het vet wordt weggezogen, dit door behulp van een soort vacuumzuiger. Liposuctie kan worden gedaan op de buik, het zitvlak, heupen, dijen en bovenarmen.

Lees Verder

Flyhealth Cosmetische Chirurgie Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019