Buikwandcorrecties turkije, liposuctie, tummy-tuck, abdominoplasty turkije - Flyhealth

wat is een buikwandcorrectie?

Buikwandcorrecties in Turkije. Heeft u een slappe huid of buik als gevolg van gewichtsverlies of zwangerschap? Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door een eenvoudige buikwandcorrectie chirurgie. Deze medische procedure vlakt de buik af door het verwijderen van het vet, de huid, de spieren en verstevigt de buikwand.

Houd er rekening mee dat het niet hetzelfde is als liposuctie, hoewel je er ook kunt voor kiezen om liposuctie samen te hebben met een buikwandcorrectie, voor een beter effect. Een buikwandcorrectie, verwijdert overtollig vet, huid, en in de meeste gevallen kan het ook verzwakte of gescheiden spieren verwijderen. Veel mensen die aanzienlijk gewichtsverlies bereikt hebben, hebben een grote hoeveelheden zware, losse huid rond de buik, dat ze niet willen laten zien, en dus zijn ze liever voor een buikwandcorrectie om het proces van het herwinnen van de slanke silhouet te voltooien en te herwinnen aan hun zelfvertrouwen. Bovendien, voor vrouwen die meerdere zwangerschappen hebben gehad, kan deze procedure nuttig zijn voor de aanscherping van hun buikspieren en het verminderen van de losse huid.

Informatie over de behandeling

Uitgebreide / gehele buikwandcorrectie: De chirurg maakt en incisie in de buik van heupbeen naar heupbeen en hervormt de huid, weefsel en spieren als dat nodig is. Deze vorm van chirurgie zal je betrekken je navel te bewegen, en de drainage buizen moet voor een paar dagen na de procedure onder je huid blijven.

Mini buikwandcorrectie: Deze operatie wordt vaak uitgevoerd op mensen van wie de vetophopingen zich bevinden onder de navel. Tijdens deze procedure, zal de chirurg waarschijnlijk je navel niet hoeven te verplaatsen.

Wij zijn nu beschikbaar via WhatsApp

Veel gestelde vragen over buikwandcorrecties in Turkije

Gebruiken jullie laser buikwandcorrecties?

Je moet zeker niet vertrouwen artsen die beweren dat ze laser buikwandcorrectie gebruiken omdat laser buikwandcorrectie eigelijk geen echte buikwandcorrectie is. Meestal verwijst dit naar een soort liposuctie, maar het is niet mogelijk de huid met een laser aan te spannen. De plastische chirurgen van FlyHealth passen buikwandcorrectie van topkwaliteit toe om zich te ontdoen het verlies van aanspannende huid en overtollige huid.

Wat is de prijs van buikwandcorrecties?

Buikwandcorrecties zijn in Turkije is zeer betaalbaar in vergelijking met kosten in het Verenigd Koninkrijk, de VS en Nederland. Dankzij de lage kosten in Turkije, kunt u een aanzienlijke hoeveelheid geld te besparen op uw buikwandcorrectie.

Zijn buikwandcorrectie littekens zeer zichtbaar?

Littekens van buikwandcorrecties zijn onvermijdelijk, maar de plastisch chirurgen van FlyHealth zullen ervoor zorgen dat het litteken een perfecte positie zal hebben en zal kunnen worden verborgen onder je bikini.

Ik hoor verhalen over mislukte buikwandcorrecties. Kan FlyHealth mij de kwaliteit van de procedure verzekeren?

De plastisch chirurgen van FlyHealth zijn gecertificeerd, ervaren en opgeleid in Turkije en de Verenigde Staten aan de hoogste medische instellingen. Daardoor zal uw buikwandcorrectie in Turkije worden uitgevoerd door een toonaangevend medische expert in veilige handen.

FlyHealth Cosmetische Chirurgie Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019