Afro-Amerikaanse Haar Transplantatie Turkije - Flyhealth

Afro-Amerikaanse Haar Transplantatie

Haarverlies heeft een effect op mensen van alle rassen en afkomsten. En net als bij elk ander ras ervaren ook mannen met een Afro Amerikaanse afkomst haarverlies door dezelfde oorzaken. Alhoewel mannen met een Afro-Amerikaanse achtergrond gekend staan voor hun Afro haarstructuur. Welke een compactere structuur heeft dan dat van Kaukasische haren. Start  het haarverlies voor de meeste Afrikaanse mannen vóór ze 30 zijn.

Aangezien Afro-Amerikaanse haar een unieke wortel heeft en een krullende structuur heeft. Het is een haartransplantatie ingewikkelder voor Afro haar dan voor Aziatische of Kaukasische haren.

FlyHealth’s Afro-Amerikaanse Haar Transplantatie specialist

Ondanks deze uitdagingen heeft FlyHealth’s haartransplantatie specialist een rijke ervaring opgebouwd en in combinatie met zijn enorme talent maakt. Hem de beste dokter voor haarrestauraties voor Afro-Amerikaanse haarverlies patienten. Een uitgebreide achtergrond in haarrestauratie en een nauwgezette aanpak. Zorgt ervoor dat een Afro haartransplantatie met gemak. Doeltreffend en moeiteloze kan plaatsvinden. Het ‘oogsten’ van het Afro-krullend haar, doormiddel van een haar donor, verloopt met een iets andere techniek. Bij Kaukasische haarverlies patiënten, groeit het haar in het algemeen stijl. Voor personen met een Afro-Amerikaanse afkomst. Hebben zowel de follikel als het haar een krullende structuur ten opzichte van de hoofdhuid. Beide moeten worden opgenomen om donorhaar te kunnen ‘oogsten’.

Onze specialist deelt zijn expertise met betrekking tot Afro-Amerikaanse haartransplantatie:

In het kort, Afro-Amerikaanse haartransplantaties in Turkije is mogelijk voor zowel mannelijke als vrouwelijke Afro-Amerikaanse patiënten. Of van Afrikaanse afkomst. De behandeling is even succesvol als bij een ander ras.

  • Het Afro-krullende haar en de wortels, zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer er gebruik wordt gemaakt van traditionele haartransplantatie technieken en gereedschappen. Onze haarrestauratie specialist gebruikt een speciale methode waarbij de haartransplantaten als het name worden ingeschroefd zodat de transplantaten gezond zijn en de haarzakjes niet beschadigen.
  • Gelukkig zorgt de dikke krullende natuur van Afro haar voor meer dekking dan bij stijl haar.
  • Hoekplaatsing bij een Kaukasische of Aziatische haartransplantatie is van grootbelang maar bij een Afro haartransplantatie is dit niet zo. De chirurg volgt de natuurlijke hoek en richting van het haar op verschillende plaatsen om zo een natuurlijk groei te bevorderen.
  • In een cultuur die vele haarstijlen, gereedschappen, conditioners, haarproducten en andere processen heeft, is haarverlies bij mensen van een Afro-Amerikaanse afkomst een alledaagse kwestie.
  • Mensen van een Afro-Amerikaanse afkomst zijn vatbaarder, net als andere rassen, voor genetische factoren die voor haarverlies kunnen zorgen. Deze zijn gekend als androgenic alopecia of kaalheid.
  • De roodheid na de operatie is meestal niet zichtbaar bij Afro haarverlies patiënten. Indien er toch roodheid optreedt zal deze sneller wegtrekken dan bij personen met een blekere/witte huid.
  • Specialisten gebruiken de ‘Follicular Unit Extraction’ haartransplantatie techniek wanneer een Afro haarverlies patiënt wordt behandeld. Het is één van de meest succesvolle haartransplantatie methodes en staat gekend voor een natuurlijk resultaat.

Contact met ons op

Als u meer wilt weten over de behandeling. De specialist en zijn benadering, patiëntenzorg en zijn prestaties met betrekking tot het bevorderen en verbeteren van haarrestauraties. Kunt u altijd contact met ons op nemen. Contacteer FlyHealth om een afspraak te maken voor een gratis consultatie bij onze doktor.

Flyhealth Haartransplantatie Blog

vrouwen haartransplantatieBlogHaartransplantatie

Haarverlies, een irritant verschijnsel

Vrouwen haartransplantatie Het geeft iedereen een identiek karakter, het is duidelijk zichtbaar en makkelijk aanpasbaar. Wat is het , het is je haar, je kapsel. Het geen wat je een uitstraling kan geven, vrouwelijk, mannelijk verleidelijk, sportief of klassiek. Maar…
flyadmin
January 17, 2019